- Xperia Z2 a najlepiej Z3 bo świeżynka, a lubię nowości
- iPhone 6 bo pracowałam już na 4 i jest jednak porządnym telefonem i jednak pożądaną marką
Idę sponsora szukać
A tak serio to ciekawi mnie czy wyjdzie coś dobrego i taniego spod szyldu Kruger&Matz bo ja ze swojego Live'a jestem BARDZO zadowolona i dumna, bo nie jest zbyt popularny.
______________________________________________________ Gdyby jutra miało nie być . . .
Ja jestem prosty i przewidywalny - chcę Lumię z WP8.
I ewentualnie coś z Blackberry - nie licząc Symbiana i dawno umarłego Windows Mobile to jedyny system, którego jeszcze nie testowałem.
U mnie to ciągle aktualne.
Bartek WordPress.Klub Powrotny
Zaproszone osoby: 15
Imię: Bartek Pomógł: 3 razy Wiek: 32 Dołączył/a: 18 Mar 2006 Posty: 734 Miasto: Freiburg im Breisgau
Wysłany:
2014-09-09, 20:15
Posiadam HTC One i powiem szczerze ze tak bardzo o nim marzylem a teraz tak naprawde widze jak bardzo zbedne sa mi te wszystkie bajery..
Ceny producentow sa zbyt wygorowane i mysle ze tez duza cena jest czesto powodem, dla ktorego ludzie decyduja sie na zakup drogich telefonow.. Mowmy po ludzku.. szpan..
Wolalbym wydac jednak zamiast 450e, jakies 100e a do 350e ktore bym zaoszczedzil, dolozyc do jakiegos lepszego PC.. no ale po ptokach
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).