Imię: Karol Pomógł: 1 raz Wiek: 31 Dołączył/a: 29 Maj 2013 Posty: 64 Miasto: Śląsk
Wysłany:
2013-09-11, 16:05
Po kilku latach spędzonych na "zaliczaniu" tatrzańskich szlaków marzy mi się wędrówka nieco wyżej. Pewnie fizycznie, psychicznie, finansowo i jakkolwiek inaczej nie będzie mnie stać na Mount Blanc lub Aconcaguę, lecz myślę co raz poważniej choćby o Pirenejach lub Korsyce i szlaku GR20.
______________________________________________________ I'm just a dreamer but I'm hanging on.
Norwegia ze swoimi górami i fiordami.
Do teo dokładam Góry Białe (Lefka Ori) na Krecie.
Mam nadzieję, że się uda zrealizować chociaż jakiś mały wyskok.
______________________________________________________ Góry, lifestyle - Po prostu życie ... Życie Me ...
Mnie marzy się wrócić do Indonezji ale tym razem spędzić 2 tygodnie na Jawie i Sumatrze, głównie na Sumatrze podglądając jak żyją Orangutany. Jak mi córka podrośnie to zabieramy się i jedziemy
Ostatnio spędziłem 5 dni w USA na zaproszenie Google - uczestniczyłem w Top Contributor Summit 2013. Konkretnie: San Jose, Mountain View, San Francisco.
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
No jeśli by człowiek wygrał w totka jakieś nieprawdopodobne kwoty to też by można było myśleć o mieszkanie gdzieś spokojnie, spędzaniu czasu gdzie i kiedy by się chciało
No jeśli by człowiek wygrał w totka jakieś nieprawdopodobne kwoty to też by można było myśleć o mieszkanie gdzieś spokojnie, spędzaniu czasu gdzie i kiedy by się chciało
Albo być politykiem/złodziejem..no w sumie..na jedno wychodzi
Albo być politykiem/złodziejem..no w sumie..na jedno wychodzi
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).