Ostatnio zrobiłem znakomite kotleciki szpinakowo-łososiowe, kuchnia raczej dla kobit ale gotowałem akurat właśnie dla dziewczyny i nawet mnie zasmakowało własne dzieło.
Najlepiej zdecydowanie wychodzi mi barszcz. Mogę przy nim spędzić nawet cały dzień. Oczywiście robiony od podstaw samej, bez żadnych butelkowych ulepszczaczy.
zlotakasienka Blogger.Klub
Imię: Katarzyna
Wysłany:
2014-02-22, 21:13
makaron z brokułami i oczywiście zupka dyniowa z grzankami czosnkowymi
W tej kwestii najlepiej jakby wypowiedzieli się Ci którzy zajadają nasze dania
Wydaje mi się że każdy z nas może gotować smacznie, jeśli tylko wykaże się cierpliwością i włoży w to trochę serca.
Gotowanie jest moją pasją od małego, lecz dopiero niedawno przełamałem się i zacząłem prowadzić bloga o tej właśnie tematyce. Uwielbiam gotować dla rodziny i znajomych i to ich puste talerze i uśmiechy na twarzy są wyznacznikiem że "smakowało". A jeśli chodzi o specjalność kulinarną to nie mam takiej konkretnej. Myślę że najlepiej wychodzą mi różnego rodzaju zupy, sosy, ostatnio przełamałem się także do pieczenia ciast
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).