Swojego bloga prowadzę już od ponad 3 lat, ale bloguję od znacznie dłuższego czasu, bo swojego pierwszego bloga, do którego się nie przyznaję, założyłam w podstawówce. W gimnazjum prowadziłam bloga z opowiadaniem, natomiast pod koniec 3 klasy gimnazjum założyłam bloga z recenzjami książek i w tym miejscu jestem do tej pory.
Mój blog mi pokazuje, że mam go od 2010 roku. Wcześniej miałam taki mega osobisty z rok chyba. A kiedyś, kiedyś miałam nawet popularny blog szablonowy na mylogu (teraz to chyba jest myspot, prawda?)
Jakbym to tak zsumowała to byłoby z 5-6 lat.
Nie mniej jednak uważam, że blogować zaczynam.
Bo pisanie pisaniu nierówne .
Pierwszego bloga założyłam na mylogu - miałam wtedy chyba z 13 lat, czyli bloguję już (z przerwami) 9 lat! Początkowo były to opowiadania potterowskie (a co!), blog z ocenami, potem przeniosłam się na blogspota, miał być blog o podróżach, ale jako nastolatka nie miałam za bardzo materiału na prowadzenie. W 2010 założyłam pierwszego bloga szafiarskiego, ale szybko z niego zrezygnowałam. Powróciłam w lipcu 2011, myślę, że już na dobre i piszę o wszystkim, co mi w duszy gra
Pierwszy blog założony w wakacje 2009, lecz przestałem go prowadzić po paru miesiącach.
Aktualne Niebo prowadzone od maja tego roku. Widać więc, że jestem amatorem w tym świecie, co oczywiście nie oznacza, że jestem amatorem słowa - w tym czuję się pewnie i swobodnie
Zacząłem z kolegami prowadzić bloga dobry rok temu, po ogromnych turbulencjach reaktywowaliśmy się bodaj w listopadzie i jakoś ciągniemy ten wózek pomimo kompletnego braku dobrej organizacji.
Ja swojego pierwszego bloga założyłem w październiku 2013. Ale niestety zaliczyłem falstart, bo tak naprawdę wziąłem się za niego dopiero w grudniu. Jak na razie zapał jest ogromny i mam nadzieję, że pozostanie jak najdłużej.
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).