Imię: Natalia Pomogła: 1 raz Dołączyła: 15 Sty 2014 Posty: 44 Miasto: Polska
Wysłany:
2014-01-22, 14:32
Ja jeszcze nie leciałam bo panicznie się tego boję, że będę zamknięta gdzieś wysoko i nie mam przez kilka godzin wyjścia... W związku z tym wolę spędzać nawet 30 godzin w podróży lądowej.
Moja pierwsza podróż samolotem w jedną stronę trwała 8-9 godzin i było świetnie!
Jak tylko będę miała okazję to powtórzyć to nie trzeba będzie mnie prosić
Jola z Caviarni Blogger.Klub
Wysłany:
2014-01-23, 10:40
Dawno temu miałam okazję lecieć helikopterem. Pilot wiedział, że siedzę w maszynie latającej pierwszy raz w życiu, więc zrobił mi brzydki kawał: krzyknął OOOOO! i maszyna zaczęła gwałtownie obniżać lot. Myślałam, że umrę ze strachu, a ten ... piiii, piiii piiii ... śmiał się ze mnie. Nie polecam.
Samolotem leciałam raz i chyba jednak nie nadaję się do odrywania nóg od Matki Ziemi. Następnym razem do Rzymu pójdę chyba per pedes
Leciałam raz do Stanów i lot nie jest męczący jeśli zorganizujemy sobie czas, np książka, czy film. Ja swój lot wspominam miło. A widoki niezapomniane!
T0lkingF [Usunięty]
Wysłany:
2014-02-02, 11:43
Dla mnie latanie samolotem niewiele różni się od innych środków transportu, powiedziałbym nawet, że jest to bardziej komfortowe, no i oczywiście znacznie szybsze.
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).