komputer nie uzaleznienie to pasja albo jak kto woli styl życia
elizavetka Blogger.Klub
Wysłany:
2014-03-02, 13:07
Moja przyjaciółka jakiś czas temu mieszkała kilka dni w domu przyjaciółki swojej mamy. Ich syn po przyjściu ze szkoły rzucał plecak i zamykał się w swoim pokoju, grał w gry. Nawet posiłki przynoszono jemu do pokoju. Gdzieś po tygodniu przy okazji zapytał mamy co to za laska się do nich wprowadziła? CHyba nie muszę komentować
Imię: Michał
Wiek: 28 Dołączył/a: 15 Cze 2014 Posty: 16 Miasto: Warszawa
Wysłany:
2014-06-15, 14:47
Uzależnić od komputera , jak najbardziej się da. Sam miałem z tym spory problem. Jako 14-15 latek pierwsze co robiłem gdy wracałem ze szkoły , było włączenie komputera. Grałem w gry online , a mianowicie w Counter Strike. Strasznie się wciągnąłem , zależało mi na zrobieniu kariery zawodowego gracza. Grałem godzinami , przegrałem w tą grę ponad 4000 godzin. (4000/24 = 166 dni ) - tyle czasu grałem w jedną głupią grę. Postanowiłem z tym skończyć , na szczęści w porę. Znalazłem dziewczynę , z którą jestem już 2,5 roku , dostałem się do dobrego LO i mam więcej czasu na życie towarzyskie.
Pabiart Blogger.Klub
Dołączył/a: 26 Mar 2014 Posty: 30
Wysłany:
2014-06-21, 12:37
Ja jestem uzależniony od komputera niestety i dużo spędzam na nim czasu. xD
______________________________________________________ http://pabiart.blogspot.com/ Zapraszam na mojego bloga o rysowaniu!
bulebulerka [Usunięty]
Wysłany:
2016-02-18, 15:00
Od kompa można się uzależnić i niestety uzależniają się coraz młodsi.
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).