Ja co prawda Kinga raczej nie czytam, bo to nie moje klimaty ale podobało mi się Lśnienie (choć przyznam się, że zabrałam się za to dopiero po obejrzeniu filmu)
Co do twórczości Kinga mam mieszane uczucia. Jeszcze kilka lat temu dosłownie pochłaniałam jego książki, w szczególności do gustu przypadła mi "Misery". Ale całkiem niedawno miałam okazję czytać "Carrie" i "Desperacja" i nie mogłam przez to przebrnąć. Może wyrosłam?
Pomijając to, że u Kinga akcja rozwija się w 3/4 książki, i zawsze, ale to zawsze musi się znaleźć rozdział/dwa zupełnie z odwłoka (jakieś nadprzyrodzone wybuchy i te sprawy) - to bardzo lubię.
Przypuszczam, że to uproszczona wersja stwierdzenia "Każda reguła, mimo że prawdziwa, na dłuższą metę ma wyjątek" - Heraklit z Efezu. Skoro zawsze się nad tym zastanawiałaś, warto poczytać, co skłoniło go do takiego wniosku ;]
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).