Nokia Lumia 800. 4 razy oddawałam na gwarancję bo coś się psuję. Chciałam ją sprzedać ale nikt nie chce jej kupić z brzydką historią na karcie gwarancyjnej. Niedawno miałam znowu kłopot- w czasie rozmowy przestawałam słyszeć rozmówcę, musiałam resetować telefon, co oznacza utratę danych i przymus ponownego instalowania aplikacji. I tak trzy dni z rzędu. Usterka ustąpiła i narazie śmiga. Gwarancja jeszcze na rok.
Zraziłam się do nokii.
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Pomógł: 1 raz Wiek: 29 Dołączył/a: 26 Mar 2014 Posty: 54 Miasto: Poznań
Wysłany:
2014-04-21, 16:19
Htsz napisał/a:
Tfor napisał/a:
Nokia Lumia 1320, wcześniej iPhone 3GS.
Ciekawa sprawa. Należysz do klientów niezadowolonych z produktów Apple? Czy może co innego zadecydowało o zmianie na 1320 (a nie nowszy model iphone)?
Jak najbardziej jestem zadowolony z produktów Apple, planowałem IPhone'a 5, ale taniej się trafiła ta Lumia i tak jakoś wyszlo. Ale nie narzekam, koniec końców i tak dobra zmiana. Telefon solidny, duży ekran i równie stabilny co iOS .
Ejkarola Blogger.Klub
Aktualnie posiadam HTC One S i nie zamieniłbym go na żaden inny głównie z racji tego, że jest bardzo cienki (7,8mm) i zgrabny. Wcześniej LG KP500 Cookie (jak na telefon dotykowy oporowy sprawdzał się nieźle) i Samsung Ch@t (bardzo fajny do pisania smsów)
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).