Od kilku miesięcy Kruger&Matz Live. Bo iPhone poleciał do USA na ściąganie zabezpieczeń zagranicznych, a ja zostałabym bez telefonu. Koniecznie chciałam biały, ale inne marki przekraczały mój budżet. Póki co jestem zadowolona
______________________________________________________ Gdyby jutra miało nie być . . .
Trochę było tych telefonów, najpierwszy to była oczywiście Nokia 3310, nie wiem czemu ją miałam, ale miałam ją tylko kilka dni.
Później długo długo nic, aż dostałam upragniony własny telefon, pokochałam od razu tą klapkę i wielką antenkę mowa o LG C1100, ahh ta ograniczona ilość znaków sms oraz kontaktów i 11 dzwonków. Ale dyktafon miał!
Następny był Siemens MT50. Zakochałam się w jego niebieskim oczorażącym wyświetlaczu i grze w przesuwanie skrzynek.
Jeszcze chwilę zostałam przy Siemensie, tym razem to C65 i pełen wypas: aparat, podczerwień, mmsy i gra, w której karmiło się zwierzaka poprzez zrobienie zdjęcia odpowiedniemu kolorowi.
I w tym momencie nie jestem pewna czy już kupiłam Sony Ericssona W910i, w którym się zakochałam, czy po drodze był jeszcze jakiś telefon. Wiem, że byłam oczarowana możliwością słuchania muzyki (ach te słuchawki kupowane co kilka tygodni), funkcją obracania i milionem ściąganych gier.
Ostatnim telefonem jest również Sony Ericsson, ale Xperia Neo V. Długo się przymierzałam do 'dotykowców', ale nie wiem czego się obawiałam. Służy mi już chyba 2 lata, miała okres kiedy się przycinała, ale po trzydniowych walkach z wgraniem nowego softu już jest ponownie idealnie myślę, że dopiero za rok, dwa, zmienię telefon i podejrzewam, że znów padnie na Xperię, tyle że nowszą
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).