Różnie to bywa. Uwielbiam zwiedzać opuszczone miejsca, często wiąże się to z wciskaniem tam, gdzie oprócz pająków jest jeszcze masa innego robactwa. Wtedy specjalnie mnie to nie rusza, sam widok pająków też nie różni się dla mnie od widoku chomika w klatce, jednak im większy tym mniej mam ochotę brać takiego do rąk.
______________________________________________________ ,Studiowanie historii przygotowuje raczej do rozumienia teraźniejszości, niż do uciekania od niej w zamierzchłą przeszłość. " ~/Elizabeth Kostova
Się nie boję! Mało tego, kilka trzymam sobie zamiast chomików, kota i psa...
Niestety w firmie, bo w domu moja M. się nie zgadza.
Rozumiem, że ludzie się boją pająków - choć i ja osobiście nie jestem z tych "kozaków", co to biorą pająki na ręce (uważam, że należy im się odrobina prywatności - ale pojąć tego nie mogę:)
dzięki, zasługa pajorków - ja im tylko gałęzi nawrzucałem
zerknąłem na Twój blog - weź się do pracy, bo temat ciekawy, ale takimi wpisami nie zawojujesz świata... a skoroś waćpan z Londynu to masz idealne miejsce, żeby arcyciekawego bloga nam tu wrzucić
pozdro
______________________________________________________ www.UltraDystans.pl - Wciąż muszę sobie powtarzać, że nie ma różnicy pomiędzy biegiem ultra, a dniem z życia. Każdy trzeba zacząć według planu i kończyć z przekonaniem, że nic więcej i lepiej zrobić się już nie mogło...
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).