Studiuję filologię hiszpańską.
Wcześniej studiowałam rok dziennikarstwo jednak zrezygnowałam i naprawdę nie żałuję. W końcu uczę się czegoś z pasją i przyjemnością
dziennikarstwo i komunikacja społeczna, nie żałuję, zajmuję się tym zawodowo, przyznam, że tylko licencjat, bo na mgr szkoda mi czasu, wolę zdobywać wiedzę i doświadczenie w zawodowym życiu
Imię: Edyta
Wysłany:
2014-08-11, 13:30
W obecnej chwili pedagogikę. Miałam okazję też być przez jeden rok studiować germanistykę. Po roku czasu zrezygnowałam twierdząc, że nie jest to coś co chcę w życiu robić, pomimo iż niemiecki uwielbiam nadal.
______________________________________________________ Karolina z Mywholefashion www.likemywholefashion.pl szpilki, sukienki i spódnice czyli wszystko co lubi każda kobieta
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).