Ja studiuję biotechnologię na Politechnice Wrocławskiej. Kierunek mi się podoba, bardzo ciekawe studia, odbyłam też świetne praktyki w Berlinie, ale sama uczelnia mnie wykańcza -.-
GoodByAccident [Usunięty]
Wysłany:
2013-12-09, 02:14
ja studiowałam wzornictwo na Politechnice Łódzkiej, potem projektowanie graficzne w Hiszpanii na Escuela Superior de Diseno de La Rioja a teraz jestem na Zarządzaniu i inż. produkcji.
i w sumie gdy skończyłam pierwsze moja mama powiedziała mi:
' hm... to teraz w sumie... możesz zapisać się na bezrobotne'
Imię: Daniel
Dołączył/a: 07 Lut 2014 Posty: 34 Miasto: Glasgow
Wysłany:
2014-02-07, 23:10
ja studiuję Międzynarodowy Biznes Ekonomię i Marketing na Glasgow Caledonian University. Jak na razie uwielbiem ten kierunek i szkocki system nauczania.
______________________________________________________ Zapraszam do czytania! Blog mlodego emigranta w Szkocji.
http://mdst-life.blogspot.com
______________________________________________________ Xi'clu - recenzje książek o Japonii, Azji... science-fiction i fantastyki też nie zabraknie. A, no i wypocin własnych również!
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).