Wiek: 39 Dołączyła: 21 Mar 2014 Posty: 22 Miasto: Irlandia
Wysłany:
2014-03-26, 01:43
Mam nadzieję, że dłuuuuugo:) mój blog to taka trochę hybryda stony www i bloga, bazą są strony uzupełniane postami. Dopóki mam trochę więcej czasu próbuję jak najbardziej rozbudować strony, tak aby później tylko uzupełniać je postami z nowinkami i inspiracjami:)
Tak długo, jak tylko się da. Mam to szczęście, że mojej dziedziny nie będę w stanie wyczerpać. Dopóki historia będzie znaczącym elementem mojego życia, dopóty będę pisał na jej temat artykuły.
______________________________________________________ ,Studiowanie historii przygotowuje raczej do rozumienia teraźniejszości, niż do uciekania od niej w zamierzchłą przeszłość. " ~/Elizabeth Kostova
To jest dobre pytanie. Generalnie zakłada się, że blog będzie się prowadziło do końca świata i jeden dzień dłużej. Pewnie dużą rolę tutaj odgrywa motywacja, im więcej czytelników tym więcej chęci
adambibliotekarz
Imię: Adam
Dołączył/a: 03 Kwi 2014 Posty: 55 Miasto: Warszawa
Wysłany:
2014-04-28, 09:01
Mam dwa blogi: jeden o książkach, drugi o rocznicach w literaturze
z pierwszym nie będzie kłopotu bo postanowiłem opisać wszystkie książki w mojej bibliotece, skończę ten blog kiedy opiszę ostatnią książkę, a to jest praca na ... lata
drugi poświęciłem rocznicom w literaturze, i tu myślę o dłuuugim "stażu"
Ejkarola Blogger.Klub
Wysłany:
2014-05-07, 21:15
Dopóki się nie przejem wszystkim w internetach i już nikt nie będzie mnie czytał ; )
Ja mój prowadzę już od 5 lat, przy czym w 2012 przeniosłam się na blogspot, jednak blog na domenie onet.pl wciąż istnieje ;) Mam nadzieję że będę go prowadzić jeszcze baaardzo długo.
Mam nadzieję, że moja blogowa historia będzie towarzyszyć mi przez długie długie lata, pisanie sprawia mi tak ogromną przyjemność, że nie wyobrażam sobie dnia bez rzucenia okiem co dzieję się u mnie na blogu
______________________________________________________ Karolina z Mywholefashion www.likemywholefashion.pl szpilki, sukienki i spódnice czyli wszystko co lubi każda kobieta
Imię: Marcin
Wiek: 37 Dołączył/a: 18 Maj 2015 Posty: 37 Miasto: Kleve (DE)
Wysłany:
2015-06-22, 14:49
Tematów do pisania jest na potęgę. Mój blog odnosi się do konkretnego regionu w którym aktualnie mieszkam. Nie zanosi się na przenosiny w inne miejsce, chociaż życie pisze różne scenariusze. Będę pisał bloga na 100% tak długo jak tylko się da... tego czy innego, nowego... to przyjemny nałóg i nie chcę się z niego leczyć
Mam nadzieje, że moja przygoda z blogowaniem potrwa przynajmniej kilka lat. Ale czy to się uda to jeszcze zobaczymy. Im więcej osób będzie się interesowała moim blogiem tym więcej będę mieć motywacji do prowadzenia go Jak narazie robię to zupełnie dla siebie, ale nadal daje mi to dużo motywacji i satysfakcji. Żeby tylko mi się szybko to nie znudziło, ah ten słomiany zapał
Ja w sumie nie wiem, chyba tyle ile będzie mi sprawiało to przyjemność. Jeśli zauważę, że pisanie staje się dla mnie męczące i zmuszam się do tego, żeby wrzucić coś nowego na bloga to prawdopodobnie przestanę pisać. Nie nastawiam się na jakiś zarobek na blogu, piszę bardziej, żeby zapełnić swój wolny czas, a jeśli ktoś to przy okazji przeczyta to super
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).