warto było? Czujesz duży przyrost wydajności / mocy? Moja siostra ma telefon z tej serii a ja wciąż nie mogę wybrać nic dla siebie. Chcę coś z andkiem i nie z najniższej półki.
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Ja od zawsze wybierałem telefony Nokii. Ostatnio przed kolejnym zakupem, miałem jednak wątpliwości. Nokie mają teraz systemy Windows i obawiałem się problemów. Jednak mam teraz Lumię 820 i powiem szczerze, że dalej będę korzystał z dobrodziejstw Nokii.
______________________________________________________ Gdyby jutra miało nie być . . .
Kasia B Blogger.Klub
Wysłany:
2015-07-21, 15:53
Obecnie Samsung Note II - miałam rysować projekty i takie tam a rysika nie wyciągnęłam
Wcześniej Lg Swift Black
A jeszcze wcześniej 2 razy sony ericsson (nie pamiętam już jakie) oraz 3 nokie.
trochę tego było.
Ds3 Blogger.Klub Pomógł: 1 raz Dołączył/a: 06 Maj 2014 Posty: 18 Miasto: RBK
Wysłany:
2015-07-29, 17:36
1. SE K750i - dalej sprawny
2. Nokia E51 - dalej sprawna
Obecnie SGS II - dałem za niego prawie 2 tyś. zł. ;P
właściwie od czasów gimnazjum miałam Sony Ericsson (teraz Sony), w głównej mierze Xperię, raz tylko zdradziłam je kosztem jakiegoś Sagema. ostatnie telefony to były również Sony Xperia, ale i jeden i drugi wraz z kończącą się umową zaczynały masakrycznie szwankować - resetowanie się telefonu, usuwanie wiadomości z pamięci, zawieszanie się... w związku z tym rozważam czy nie dać szansy jakiemuś innemu telefonowi zastanawiam się nad Samsungiem.
Imię: Dorota Pomogła: 1 raz Wiek: 29 Dołączyła: 05 Wrz 2015 Posty: 47 Miasto: Warszawa
Wysłany:
2015-09-08, 20:13
Przez długi czas miałam Siemensy różnej maści, z małą przerwą na Motorollę i Xperię x8. A tak od paru lat iPhone'y ( 3G -> 4S -> 5C ) i nie zamierzam tego zmieniać
Alcatel Idol Mini 2s , nawet fajne to, tylko cały ten ekran nie działa tak, jak pokazywali w Internetach. Polazłem kiedyś biegać z telefonem (bo chciałem być taki socjalny i się tym później podzielić z ludźmi, których to w ogóle nie obchodzi) i nie zauważyłem, że w kieszeni miałem złotówkę. Teraz ekran wygląda tak, jakbym szatkował sobie na nim cebulę.
wcześniej miałam nokię ashę z klawiaturą qwerty i naprawdę bardzo ją lubiłam. obecnie mam galaxy s3, który dał mi chłopak, bo sam kupił nowy i jestem mega zadowolona
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).