| Autor |
Wiadomość |
Temat: sposób na... letnie upały |
kobietachaos
Odpowiedzi: 16
Wyświetleń: 8137
|
Forum: HydePark Wysłany: 2016-05-13, 14:18 Temat: sposób na... letnie upały |
Latem z pomocą przychodzi mi wentylator Moje mieszkanie jest bardzo słoneczne, więc w tym mieszkaniu latem jest SAUNA. Robię napoje orzeźwiające z owoców, włączam wentylator, nic innego nie działa... Poza tym latem w upały, najlepiej pojechać nad jezioro! |
Temat: Strona 'O Mnie' / 'About'? |
kobietachaos
Odpowiedzi: 77
Wyświetleń: 30208
|
Forum: Trendy w Blogosferze Wysłany: 2016-05-13, 14:15 Temat: Strona 'O Mnie' / 'About'? |
Zakładka "o mnie" jest bardzo ważna. Czytelnicy są nie tylko ciekawi tematyki bloga, jeśli podoba im się sposób prowadzenia bloga, chcą wiedzieć jak najwięcej o autorze |
Temat: [TAK/NIE] Czy umieszczać licznik odwiedzin/online na blogu? |
kobietachaos
Odpowiedzi: 177
Wyświetleń: 65302
|
Forum: Trendy w Blogosferze Wysłany: 2016-05-13, 14:13 Temat: [TAK/NIE] Czy umieszczać licznik odwiedzin/online na blogu? |
Jestem na nie patrząc jako bloger i jako czytelnik blogów. Nigdy na blogach nie zwracam uwagę na licznik odwiedzin i średnio mnie to interesuje, tym samym nie robię krzywdy swoim czytelnikom dając licznik, który nic nie wnosi |
Temat: Czy jako kobieta grasz w gry komputerowe? |
kobietachaos
Odpowiedzi: 26
Wyświetleń: 10342
|
Forum: Kobiece rozmówki Wysłany: 2016-05-13, 13:52 Temat: Czy jako kobieta grasz w gry komputerowe? |
Pewnie, że gram
Uwielbiam strzelanki jak Medal od Honor, Call of Duty. Mogę się wyżyć, a jednocześnie sprawia mi dużą satysfakcję granie w tego typu gry. Jeśli chodzi o MOH'a to należałam nawet do najlepszego klanu Oczywiście nikt mi nie wierzył wtedy, że jestem dziewczyną |
Temat: Facet idealny. |
kobietachaos
Odpowiedzi: 108
Wyświetleń: 38899
|
Forum: Kobiece rozmówki Wysłany: 2016-05-13, 13:51 Temat: Facet idealny. |
Idealny to taki, który mnie wysłucha, wesprze i będzie ze mną na dobre i złe. Przy którym nie muszę się martwić, że mnie zdradzi, lub że ogląda się za innymi. Dla mnie mężczyzna musi być stanowczy, ale jednocześnie uczuciowy i czuły, dobry i pomocny. Nie wiedziałam, że tacy są, ale SĄ! Pierwszy raz trafiłam na taką osobę, wcześniej nie wierzyłam w miłość |
Temat: Dieta i te sprawy. |
kobietachaos
Odpowiedzi: 68
Wyświetleń: 26065
|
Forum: Kobiece rozmówki Wysłany: 2016-05-13, 13:49 Temat: Dieta i te sprawy. |
| Można schudnąć bez dietetyka. Ja schudłam 18 kg w 7 miesięcy. Trzeba zmienić nawyki żywieniowe, wyeliminować pewne rzeczy i zacząć ćwiczyć. Pomoc dietetyka jest jednak zbawienna dla osób borykającymi się z problemami zdrowotnymi, chorobami. Warto udać się do niego, chociażby po to żeby wiedzieć jakie produkty nasz organizm dobrze przyjmie, a których lepiej unikać. Tutaj jednak trzeba wybrać DOBREGO dietetyka. Są tacy, którzy tylko mają takie miano, a wiedzę zaczerpnęli na studiach 10 lat temu i nie dokształcają się w tej dziedzinie. |
Temat: Lubicie "Pingwiny z Madagaskaru"? |
kobietachaos
Odpowiedzi: 22
Wyświetleń: 6772
|
Forum: Filmy i seriale Wysłany: 2016-05-13, 13:44 Temat: Lubicie "Pingwiny z Madagaskaru"? |
Nieee, tak jak jestem osobą, która lubi i ogląda bajki, tak pingwinów z Madagaskaru nie lubię. Są dla mnie zwyczajnie nudne |
Temat: Jakiej tematyki bloga najbardziej nie lubisz? |
kobietachaos
Odpowiedzi: 74
Wyświetleń: 24490
|
Forum: Ogólnie o blogach Wysłany: 2016-05-13, 13:34 Temat: Jakiej tematyki bloga najbardziej nie lubisz? |
Ja nie przepadam za blogami o tematyce politycznej, jeśli już takowe się zdarzą |
Temat: [serial] Black Mirror |
kobietachaos
Odpowiedzi: 14
Wyświetleń: 5173
|
Forum: Filmy i seriale Wysłany: 2016-05-13, 13:32 Temat: [serial] Black Mirror |
| Specyficzny, większość odcinków mi się podobało, jednak jest kilka odcinków, przy których się męczyłam. |
Temat: Przyszłość forów dyskusyjnych |
kobietachaos
Odpowiedzi: 14
Wyświetleń: 6652
|
Forum: Internet Wysłany: 2016-05-13, 13:31 Temat: Przyszłość forów dyskusyjnych |
Lubię fora, można poznać wiele ciekawych osób. Szukałam forum, na którym chciałam zostać dłużej. Na forum o szczurach byłam aktywna przez 3 lata, siedziałam na nim dzień w dzień pisząc z ludźmi na czacie, komentując posty. Świetne forum, które dobrze wspominam. Po tym forum, bywałam w kilku innych, ale nigdzie nie znalazłam ludzi, którzy tworzyliby tak wspaniałą społeczność, jak na forum o szczurach. Teraz jestem tutaj, tematyka niesamowicie mi bliska, więc z pewnością będę codziennie zaglądać |
Temat: Co myślicie o serwisie GoldenLine? Macie tam konto? |
kobietachaos
Odpowiedzi: 22
Wyświetleń: 34498
|
Forum: Serwisy społecznościowe Wysłany: 2016-05-13, 13:28 Temat: Co myślicie o serwisie GoldenLine? Macie tam konto? |
Mam tam konto, udzielam się na grupach. Poznałam kilka osób przez golden, dostaje tam sporo ofert pracy. Warto mieć, warto się udzielać |
Temat: Najbardziej męski sport ? |
kobietachaos
Odpowiedzi: 100
Wyświetleń: 89098
|
Forum: Ruch i odżywianie Wysłany: 2016-05-13, 13:27 Temat: Najbardziej męski sport ? |
Dla mnie piłka nożna, boks, MMA, ogólnie sztuki walki |
| |