| Autor |
Wiadomość |
Temat: Związki homoseksualne, a internet |
kalinka
Odpowiedzi: 15
Wyświetleń: 5716
|
Forum: Społeczeństwo Wysłany: 2013-04-19, 11:38 Temat: Związki homoseksualne, a internet |
Nie mam nic przeciwko tak naprawdę każdy powinien się zająć sobą i nie wtrącać się do czyjegoś sposobu życia. |
Temat: Co będziesz robił za X lat? |
kalinka
Odpowiedzi: 29
Wyświetleń: 14968
|
Forum: Społeczeństwo Wysłany: 2013-04-16, 11:18 Temat: Co będziesz robił za X lat? |
Nie mam pojęcia może wywróci się wszystko do góry nogami. Ale wolałabym by się wszystko dobrze poukładało i żebym za 5 lat była szczęśliwą mamą i miała kochającego męża przy boku na którego będę mogła liczyć w każdej sytuacji. |
Temat: Miłość przez uchodzenie |
kalinka
Odpowiedzi: 11
Wyświetleń: 5656
|
Forum: Sex, Miłość i przyjaźń Wysłany: 2013-04-10, 08:17 Temat: Miłość przez uchodzenie |
Moim zdanie dotarta miłość ma większe szanse bytu. Kiedy lepiej się poznajemy i tolerujemy wady i zalety partnera to już znak że kochamy ta druga osobę bez względu na minusy. |
Temat: Papierosy |
kalinka
Odpowiedzi: 236
Wyświetleń: 70948
|
Forum: Społeczeństwo Wysłany: 2013-04-03, 14:09 Temat: Papierosy |
| Był czas że popalałam, spróbowałam kiedy miałam 15 lat chowałam się gdzieś koło domu miedzy garażami by nikt nie widział. Teraz nie palę i nawet ten zapach bardzo mi nie pasuje jak go czuję to aż niedobrze mi się robi. Jak widzę tych młodych szczyli z fajką w ustach to aż zal mi ich i nawet mam takie brzydkie myśli na ich temat i zastanawiam się ile tak naprawdę mają lat i w dodatku teraz to nawet nie kryją się z tym idą środkiem ulicy z papierosem i jeszcze się tym szczyci.:/ |
Temat: 13.03.2013 - jest biały dym, Papież wybrany! |
kalinka
Odpowiedzi: 10
Wyświetleń: 3799
|
Forum: Społeczeństwo Wysłany: 2013-03-21, 14:05 Temat: 13.03.2013 - jest biały dym, Papież wybrany! |
No teraz można powiedzieć o witaniu się papieży tym na emeryturze i tym na posterunku. Ciekawe jak oni się witają? |
Temat: Boisz się latania samolotem? |
kalinka
Odpowiedzi: 137
Wyświetleń: 77740
|
Forum: HydePark Wysłany: 2013-03-18, 11:25 Temat: Boisz się latania samolotem? |
| Jestem ciekawa latania ale bardzo się boje i nie wiem czy kiedyś się zdecyduję na jakiś lot. |
Temat: Papież abdykuje, koniec Kościoła katolickiego i świata? |
kalinka
Odpowiedzi: 24
Wyświetleń: 9817
|
Forum: Społeczeństwo Wysłany: 2013-03-13, 08:13 Temat: Papież abdykuje, koniec Kościoła katolickiego i świata? |
Wielka nie wiadoma dla świata i lekki strach... Zobaczymy co nam przyniesie los.
Wczoraj gdzieś wyczytałam że wg. proroctwa Malachiasza Benedykt miał być ostatnim papieżem... |
Temat: erotyczne smsy |
kalinka
Odpowiedzi: 21
Wyświetleń: 19999
|
Forum: Sex, Miłość i przyjaźń Wysłany: 2013-03-07, 09:58 Temat: erotyczne smsy |
Nie miałam okazji na pisanie takich rzeczy ale zawsze jak czytam różne opowiadania jak się trafia to muszę przyznać że działa to na mnie niesamowicie. |
Temat: [historie miłosne] jak poznałem/łam swoją drugą połówkę? |
kalinka
Odpowiedzi: 44
Wyświetleń: 34162
|
Forum: Sex, Miłość i przyjaźń Wysłany: 2013-03-01, 13:03 Temat: [historie miłosne] jak poznałem/łam swoją drugą połówkę? |
| Po bliższym poznaniu można było wywnioskować że mogłam go spotykać wcześniej bo mieszkał obok mojego wujostwa gdzie często przebywałam. Jednak poznałam go przypadkiem na imprezie gdzie on wcale nie jest imprezowy i nie lubi chodzić na imprezki ale został w tedy wyciągnięty przez przyjaciela. To może być skomplikowane bo stało się tak że ja byłam z przyjaciółka a ona ze swoim chłopakiem który był kolega teraz już mojego chłopaka przyjaciela. I spotkali się przypadkiem przed klubem i weszli do nas. I tak się poznaliśmy nie byłam zainteresowana ale los chciała że nasze drogi się połączyły. |
Temat: Imprezowy styl życia |
kalinka
Odpowiedzi: 46
Wyświetleń: 17869
|
Forum: Sex, Miłość i przyjaźń Wysłany: 2013-02-20, 14:40 Temat: Imprezowy styl życia |
Mój imprezowy styl życia już miną czasem czuje się jak bym miała pod 60 jak zacznie w plecach strzykać a tu tyle życia jeszcze przede mną. Może już swoje wyszalała. |
Temat: Dieta i te sprawy. |
kalinka
Odpowiedzi: 68
Wyświetleń: 26311
|
Forum: Kobiece rozmówki Wysłany: 2013-02-15, 11:48 Temat: Re: Dieta i te sprawy. |
tymcia_ napisał/a: Czy to, że jemy słodycze ma związek z jakimi kolwiek komplikacjami w naszym organiźmie czy cos takiego?? No np.... Czekolada. Kżdy ją przecież lubi.. Czekolada niby bardzo tuczy, ma dużo kalorii [535-600 kcal] ale czekolada poprawia samopoczucie, i ma jakies wartosci odżywcze.. Jak ja jem czekoladę, to potem nie widzę żadnych komplikacji hehe..  Ale też nie można się faszerowac samu warzywami. Dla dziewczyn, które chcą wiedziec co ma najmniej kalorii, podam 10 składników. :
1. Cykoria [10kcal]
2. Kapusta kwaszona [15kcal]
3. Cukinia [18kcal]
4. Buraczki [27kcal]
5. kalafior gotowany i kapusta mają [30kcal]
P.S. Spośród wszystkich słodkosci i tak dalej, czekolada ma najwiecej kalorii  :(:(
Zupa buraczkowa mogłabym ją jeść i jeść aż by mi zbrzydła. |
Temat: Która część ciała jest najsexowniejsza? |
kalinka
Odpowiedzi: 183
Wyświetleń: 50584
|
Forum: Sex, Miłość i przyjaźń Wysłany: 2013-02-15, 11:43 Temat: Która część ciała jest najsexowniejsza? |
| Mnie rajcują dobrze zbudowani faceci ale nie bez przesady nie napakowane mięśniaki. Facet musi być męski. A dodatkowo dobrze jak by miał zadbane dłonie. Uwielbiam dłonie mojego mężczyzny mogłabym na nie patrzeć i trzymać ile to jest możliwe. |
| |