| Autor |
Wiadomość |
Temat: Jakie książki czytasz ? |
Snoepje
Odpowiedzi: 413
Wyświetleń: 102451
|
Forum: Biblioteka Wysłany: 2012-04-18, 19:50 Temat: Jakie książki czytasz ? |
W pierwszej kolejności wszelkie książki podróżnicze. W tej chwili "1000 szklanek herbaty" R. Maciąga.
Dają mi niesamowicie pozytywnego kopa energii i inspiracji. |
Temat: Sprawdzasz czy informacje, które znajdujesz są prawdziwe? |
Snoepje
Odpowiedzi: 7
Wyświetleń: 2797
|
Forum: Internet Wysłany: 2012-04-18, 19:46 Temat: Sprawdzasz czy informacje, które znajdujesz są prawdziwe? |
Prawda jest taka, że w dzisiejszych czasach i ilości informacji zalewających nas w mediach, internecie, ciężko wszystko weryfikować. Nawet jeśli ma się baaaardzo dużo czasu. Generalnie są strony, które różnych powodów można uznawać za wiarygodne oraz cała masa spamerskich stron, których treści nie dość, że nie muszą mieć wiele z prawdą, to nie wnoszą nic wartościowego w życie czytelnika.
Sama pewnie setki razy nabrałam się na coś i pewnie nie jeden raz jeszcze to zrobię, ale jak wspomniałam na wstępie... obecnie ciężko się przed tym uchronić. |
Temat: Jaką firmę kurierską wybrać / polecacie? |
Snoepje
Odpowiedzi: 31
Wyświetleń: 19021
|
Forum: HydePark Wysłany: 2012-04-13, 13:00 Temat: Jaką firmę kurierską wybrać / polecacie? |
| Swego czasu dość regularnie w pracy korzystałam z przesyłek kurierskich Poczty Polskiej (Pocztex, czy jakoś tak) i nigdy nie mieliśmy z nimi problemów. Z DHL'em miałam też dobre doświadczenia, ale bardzo sporadyczne, więc ciężko się naprawdę wypowiedzieć. |
Temat: Nowe zasady publikowania postów na forum |
Snoepje
Odpowiedzi: 62
Wyświetleń: 25342
|
Forum: Rozmowy o Forum Wysłany: 2012-04-13, 12:30 Temat: Nowe zasady publikowania postów na forum |
Brawa dla Htsh!! Uważam, że to bardzo dobre rozwiązanie. Może teraz ludzie zostaną na dłużej a nie tylko przelotem ) Popieram inicjatywę |
Temat: [dyskusja] owoce morza i ślimaki |
Snoepje
Odpowiedzi: 60
Wyświetleń: 24322
|
Forum: Ruch i odżywianie Wysłany: 2012-03-28, 18:46 Temat: [dyskusja] owoce morza i ślimaki |
Tu jest pies pogrzebany, że owoce morza (tak samo jak sushi) najlepiej smakują świeże (zresztą sushi nie ma mowy, żeby jeść inaczej). Mrożone one to już nie to samo.
Niestety wiele osób też zniechęca się po zjedzeniu nie najlepiej przygotowanych owoców morza. To jednak nie jest kurczak i dobrze jest wiedzieć JAK przyrządzić je,żeby wydobyć walory.
Osobiście nie przepadam. Kalmary są dla mnie ohydnie gumowo-żelkowe, a w krewetkach nie odpowiada mi ich konsystencja. Lubię ich smak, więc wszelkie rodzaje przetworzonych krewetek jak najbardziej... np. taki kroepoek |
Temat: Jak rozpowszechnić bloga? |
Snoepje
Odpowiedzi: 185
Wyświetleń: 100411
|
Forum: Promocja Bloga Wysłany: 2012-03-28, 18:24 Temat: Jak rozpowszechnić bloga? |
Rozbawiło mnie Twoje oczekiwanie, że po kilku dniach (od wczoraj to już mistrzostwo ) będziesz miała rzeszę odwiedzających i komentarze... Na takie rzeczy trzeba zapracować, jak wspomniał nasz zacny admin i niestety, nie chcę Cię rozczarować, ale to może potrwać kilka tygodni, nawet miesięcy (zależy jak piszesz, o czym piszesz i jak aktywnie blogujesz).
Także wytrwałości życzę i powodzenia (tylko nie zniechęcaj się po paru tygodniach, za to pisz pisz i jeszcze raz pisz) |
Temat: Gessler vs. Gessler |
Snoepje
Odpowiedzi: 24
Wyświetleń: 13843
|
Forum: Filmy i seriale Wysłany: 2012-03-23, 16:49 Temat: Gessler vs. Gessler |
| Przyznam, że widziałam tylko jeden odcinek i to z wielkim niesmakiem. Rozumiem ideę, ale postępowanie pani Gessler mnie odrzuciło... Służyć radą to jedno, ale narzucić swoją wizję w ogóle nie dbając o to co myślą i co chcieli by właściciele to drugie. W końcu to ich restauracja Na jakiś kompromis powinna z nimi pójść zanim zacznie wymagać zmian. |
Temat: Wakacyjne plany 2012 |
Snoepje
Odpowiedzi: 5
Wyświetleń: 3022
|
Forum: HydePark Wysłany: 2012-03-22, 21:58 Temat: Wakacyjne plany 2012 |
Fraa napisał/a: Siedzieć na tyłku i cierpieć.
Ekscytujące zwłaszcza, że u mnie skończy się zapewne na tym samym |
Temat: Wakacyjne plany 2012 |
Snoepje
Odpowiedzi: 5
Wyświetleń: 3022
|
Forum: HydePark Wysłany: 2012-03-21, 11:53 Temat: Wakacyjne plany 2012 |
Wiosna przyszła tak ciepła i słoneczna, że trudno nie zacząć o wakacjach rozmyślać... Mnie już fantazje ponoszą od czytania ulubionych blogów z egzotycznych zakątków.
A jak Wy się zapatrujecie na temat lato 2012. Jakieś pomysły już? plany? Chwalić się |
Temat: Ulubione perfumy |
Snoepje
Odpowiedzi: 136
Wyświetleń: 43504
|
Forum: Kobiece rozmówki Wysłany: 2012-03-09, 17:08 Temat: Ulubione perfumy |
Rododendron napisał/a: A ostatni nabytek - Kenzo, L'eu Par. Szukałam czegoś świeżego, wodnego i znalazłam.
Uwielbiam! Wraz z Mexx Pure Life stoją u mnie na pierwszym miejscu. Kocham takie lekkie, bardzo świeże zapachy |
Temat: Facet idealny. |
Snoepje
Odpowiedzi: 108
Wyświetleń: 38338
|
Forum: Kobiece rozmówki Wysłany: 2012-03-09, 17:02 Temat: Facet idealny. |
Htsz napisał/a: a potem mówią: wolałam Cię takim jakim byłeś kiedyś - i odchodzą
Coś w tym jest
Ja zawsze powtarzałam, że najlepiej być "perfectly imporfect" |
Temat: [komputer] Jaką masz myszkę i klawiaturę? |
Snoepje
Odpowiedzi: 19
Wyświetleń: 14071
|
Forum: IT - Komputery i Oprogramowanie Wysłany: 2012-03-07, 13:11 Temat: [komputer] Jaką masz myszkę i klawiaturę? |
Chętnie bym się pochwaliła, ale korzystam tylko z touch pada w laptopie. Przyznaję, że myszka jest znacznie wygodniejsza i sprawniejsza w wielu przypadkach, ale mi zwykle zależy na jak najmniejszej liczbie kabli, gadżetów i osprzętów, żebym mogła siedzieć w kącie na łóżku z laptopem na kolanach |
| |