Blogerzy wszystkich platform, łączcie się!

Dyskusje Blogerów, Fotoblogerów i Vlogerów, fora blogowe, graficzne, ogólnotematyczne
rozmowy o blogach, porady, instrukcje, ciekawostki z internetu

Znalezionych wyników: 55
Forum Blogowe :: Strona Główna
Autor Wiadomość
  Temat: Jakie książki czytasz ?
Snoepje

Odpowiedzi: 413
Wyświetleń: 102451

PostForum: Biblioteka   Wysłany: 2012-04-18, 19:50   Temat: Jakie książki czytasz ?
W pierwszej kolejności wszelkie książki podróżnicze. W tej chwili "1000 szklanek herbaty" R. Maciąga.

Dają mi niesamowicie pozytywnego kopa energii i inspiracji.
  Temat: Sprawdzasz czy informacje, które znajdujesz są prawdziwe?
Snoepje

Odpowiedzi: 7
Wyświetleń: 2797

PostForum: Internet   Wysłany: 2012-04-18, 19:46   Temat: Sprawdzasz czy informacje, które znajdujesz są prawdziwe?
Prawda jest taka, że w dzisiejszych czasach i ilości informacji zalewających nas w mediach, internecie, ciężko wszystko weryfikować. Nawet jeśli ma się baaaardzo dużo czasu. Generalnie są strony, które różnych powodów można uznawać za wiarygodne oraz cała masa spamerskich stron, których treści nie dość, że nie muszą mieć wiele z prawdą, to nie wnoszą nic wartościowego w życie czytelnika.

Sama pewnie setki razy nabrałam się na coś i pewnie nie jeden raz jeszcze to zrobię, ale jak wspomniałam na wstępie... obecnie ciężko się przed tym uchronić.
  Temat: Jaką firmę kurierską wybrać / polecacie?
Snoepje

Odpowiedzi: 31
Wyświetleń: 19021

PostForum: HydePark   Wysłany: 2012-04-13, 13:00   Temat: Jaką firmę kurierską wybrać / polecacie?
Swego czasu dość regularnie w pracy korzystałam z przesyłek kurierskich Poczty Polskiej (Pocztex, czy jakoś tak) i nigdy nie mieliśmy z nimi problemów. Z DHL'em miałam też dobre doświadczenia, ale bardzo sporadyczne, więc ciężko się naprawdę wypowiedzieć.
  Temat: Nowe zasady publikowania postów na forum
Snoepje

Odpowiedzi: 62
Wyświetleń: 25342

PostForum: Rozmowy o Forum   Wysłany: 2012-04-13, 12:30   Temat: Nowe zasady publikowania postów na forum
Brawa dla Htsh!! Uważam, że to bardzo dobre rozwiązanie. Może teraz ludzie zostaną na dłużej a nie tylko przelotem :) ) Popieram inicjatywę
  Temat: [dyskusja] owoce morza i ślimaki
Snoepje

Odpowiedzi: 60
Wyświetleń: 24322

PostForum: Ruch i odżywianie   Wysłany: 2012-03-28, 18:46   Temat: [dyskusja] owoce morza i ślimaki
Tu jest pies pogrzebany, że owoce morza (tak samo jak sushi) najlepiej smakują świeże (zresztą sushi nie ma mowy, żeby jeść inaczej). Mrożone one to już nie to samo.

Niestety wiele osób też zniechęca się po zjedzeniu nie najlepiej przygotowanych owoców morza. To jednak nie jest kurczak i dobrze jest wiedzieć JAK przyrządzić je,żeby wydobyć walory.

Osobiście nie przepadam. Kalmary są dla mnie ohydnie gumowo-żelkowe, a w krewetkach nie odpowiada mi ich konsystencja. Lubię ich smak, więc wszelkie rodzaje przetworzonych krewetek jak najbardziej... np. taki kroepoek :drool:
  Temat: Jak rozpowszechnić bloga?
Snoepje

Odpowiedzi: 185
Wyświetleń: 100411

PostForum: Promocja Bloga   Wysłany: 2012-03-28, 18:24   Temat: Jak rozpowszechnić bloga?
Rozbawiło mnie Twoje oczekiwanie, że po kilku dniach (od wczoraj to już mistrzostwo :padam: ) będziesz miała rzeszę odwiedzających i komentarze... Na takie rzeczy trzeba zapracować, jak wspomniał nasz zacny admin i niestety, nie chcę Cię rozczarować, ale to może potrwać kilka tygodni, nawet miesięcy (zależy jak piszesz, o czym piszesz i jak aktywnie blogujesz).

Także wytrwałości życzę i powodzenia (tylko nie zniechęcaj się po paru tygodniach, za to pisz pisz i jeszcze raz pisz)
  Temat: Gessler vs. Gessler
Snoepje

Odpowiedzi: 24
Wyświetleń: 13843

PostForum: Filmy i seriale   Wysłany: 2012-03-23, 16:49   Temat: Gessler vs. Gessler
Przyznam, że widziałam tylko jeden odcinek i to z wielkim niesmakiem. Rozumiem ideę, ale postępowanie pani Gessler mnie odrzuciło... Służyć radą to jedno, ale narzucić swoją wizję w ogóle nie dbając o to co myślą i co chcieli by właściciele to drugie. W końcu to ich restauracja Na jakiś kompromis powinna z nimi pójść zanim zacznie wymagać zmian.
  Temat: Wakacyjne plany 2012
Snoepje

Odpowiedzi: 5
Wyświetleń: 3022

PostForum: HydePark   Wysłany: 2012-03-22, 21:58   Temat: Wakacyjne plany 2012

Fraa napisał/a:

Siedzieć na tyłku i cierpieć.

Ekscytujące :D zwłaszcza, że u mnie skończy się zapewne na tym samym :niepewny:
  Temat: Wakacyjne plany 2012
Snoepje

Odpowiedzi: 5
Wyświetleń: 3022

PostForum: HydePark   Wysłany: 2012-03-21, 11:53   Temat: Wakacyjne plany 2012
Wiosna przyszła tak ciepła i słoneczna, że trudno nie zacząć o wakacjach rozmyślać... Mnie już fantazje ponoszą od czytania ulubionych blogów z egzotycznych zakątków.

A jak Wy się zapatrujecie na temat lato 2012. Jakieś pomysły już? plany? Chwalić się :)
  Temat: Ulubione perfumy
Snoepje

Odpowiedzi: 136
Wyświetleń: 43504

PostForum: Kobiece rozmówki   Wysłany: 2012-03-09, 17:08   Temat: Ulubione perfumy

Rododendron napisał/a:

A ostatni nabytek - Kenzo, L'eu Par. Szukałam czegoś świeżego, wodnego i znalazłam.

Uwielbiam! Wraz z Mexx Pure Life stoją u mnie na pierwszym miejscu. Kocham takie lekkie, bardzo świeże zapachy
  Temat: Facet idealny.
Snoepje

Odpowiedzi: 108
Wyświetleń: 38338

PostForum: Kobiece rozmówki   Wysłany: 2012-03-09, 17:02   Temat: Facet idealny.

Htsz napisał/a:

a potem mówią: wolałam Cię takim jakim byłeś kiedyś - i odchodzą

Coś w tym jest :D

Ja zawsze powtarzałam, że najlepiej być "perfectly imporfect"
  Temat: [komputer] Jaką masz myszkę i klawiaturę?
Snoepje

Odpowiedzi: 19
Wyświetleń: 14071

PostForum: IT - Komputery i Oprogramowanie   Wysłany: 2012-03-07, 13:11   Temat: [komputer] Jaką masz myszkę i klawiaturę?
Chętnie bym się pochwaliła, ale korzystam tylko z touch pada w laptopie. Przyznaję, że myszka jest znacznie wygodniejsza i sprawniejsza w wielu przypadkach, ale mi zwykle zależy na jak najmniejszej liczbie kabli, gadżetów i osprzętów, żebym mogła siedzieć w kącie na łóżku z laptopem na kolanach :)

Strona 2 z 5
Skocz do: