Blogerzy wszystkich platform, łączcie się!

Dyskusje Blogerów, Fotoblogerów i Vlogerów, fora blogowe, graficzne, ogólnotematyczne
rozmowy o blogach, porady, instrukcje, ciekawostki z internetu

Znalezionych wyników: 149
Forum Blogowe :: Strona Główna
Autor Wiadomość
  Temat: NK vs. FB
Strelicja

Odpowiedzi: 61
Wyświetleń: 22657

PostForum: Serwisy społecznościowe   Wysłany: 2010-07-05, 21:45   Temat: NK vs. FB
Zrób sobie facebooka, uzywaj go dłużej, sprawdź możliwości, a sam zobaczysz :)
Strelicja

PostForum: Serwisy społecznościowe   Wysłany: 2010-07-05, 21:14   Temat: NK vs. FB
No tak to jest teraz na NK bo zgapili z facebooka, gdzie to moim zdaniem dużo lepiej wygląda i bardziej się sprawdza :)
Strelicja

PostForum: Serwisy społecznościowe   Wysłany: 2010-07-05, 19:30   Temat: NK vs. FB
Moim zdaniem tego jednak nie mozna tak porównywać, pomimo tego, że NK na siłe chce się upodobnić do facebooka i robi marne kopie elementów tej strony.
Na facebooku mamy tablice, na nk jest śledzik jednak z tego co widzę pojawiają się automatyczne wiadomosci z gierek. Natomiast na facebooku ludzie codziennie pisza na swoich tablicach coś odnośnie swojego nastroju,zycia itd. Można do tego dodać własny komentarz, kliknąć w lubie to.
Po za ty facebook ma masę aplikacji,quizy,lepsze gry.
a facebooku można zrobić album, wrzucić sobie do niego 200 zdjęć - bez transferu, opłat itd.
Powiadomienia są konkretne, czytelne i z odnośnikami. Można dodawać wydarzenia takie jak np. impreza,koncert, zaprosić na to znajomych - czyli jest ciekawa reklama.
Jeśli ma się własną stronę www/firme/zespół można mu założyć podstronę na facebooku, gdzie zapisują się fajni.
Po za tym można zakładac i zapisywać się do ciekawych lub zabawnych grup.
Można też wygodnie sobie pisać na czacie albo zwykłe wiadomości.
Jak dla mnie tych dwóch stron nie można porównywać bo NK wypada cholernie blado.
  Temat: koniec NaszejKlasy! teraz mamy NK!
Strelicja

Odpowiedzi: 34
Wyświetleń: 30958

PostForum: Serwisy społecznościowe   Wysłany: 2010-07-05, 16:36   Temat: koniec NaszejKlasy! teraz mamy NK!
NK jest coraz bardziej żenujące i nie ma nawet co się mierzyć z facebookiem.
  Temat: wybory prezydenckie 2010
Strelicja

Odpowiedzi: 75
Wyświetleń: 15316

PostForum: Społeczeństwo   Wysłany: 2010-07-05, 16:33   Temat: wybory prezydenckie 2010
Patrzcie jak ciekawie rozłożyły się głosy,gdy wnikamy w szczegóły. Na Kaczyńskiego głosowali w większości ludzie bez wykształcenia, ze wsi i starsi. Dobrze, że cała reszta tym razem się zmobilizowała i wyruszyła.
  Temat: Nowa subkultura - Wilkołaki
Strelicja

Odpowiedzi: 18
Wyświetleń: 7603

PostForum: Społeczeństwo   Wysłany: 2010-06-29, 05:35   Temat: Nowa subkultura - Wilkołaki
haha ja będe w subkulturze wampirów! Szczególnie zimą,gdy jestem blada ;)
  Temat: Nowa subkultura - Wilkołaki
Strelicja

Odpowiedzi: 18
Wyświetleń: 7603

PostForum: Społeczeństwo   Wysłany: 2010-06-27, 22:21   Temat: Nowa subkultura - Wilkołaki
Po za ogonem - nic nowego, nuda.
  Temat: Piszę pracę licencjacką - Potrzebna Wasza Pomoc!! :)
Strelicja

Odpowiedzi: 12
Wyświetleń: 5899

PostForum: Szkoła   Wysłany: 2010-06-26, 10:23   Temat: Piszę pracę licencjacką - Potrzebna Wasza Pomoc!! :)
Racja!
Mi automatycznie nie chce się wypełniać tak udostępnianej ankiety.
  Temat: Nie! meczetom, stop islamizacji Polski?
Strelicja

Odpowiedzi: 22
Wyświetleń: 8068

PostForum: Społeczeństwo   Wysłany: 2010-06-23, 07:46   Temat: Nie! meczetom, stop islamizacji Polski?
No to co należy zrobić? Wysiedlenia ludności? ;>
Zawsze my też możemy sobie wyemigrować i zamienimy się z nimi miejscami ;)
A tak poważnie to myślę, że Polski nie dotyczy ten problem, być może jeszcze, kto wie co będzie, gdy Niemcy czy Francja postanowią coś zrobić z tym "problemem" u siebie. Mimo wszystko, póki co myślę, że nie powinniśmy panikować, odgradzać się, zabraniać, zamykać się.
Jeśli chodzi o samą asymilację to czytałam kiedyś artykuły o muzłumaninach podrywających polki na wakacjach, wracających z nimi do kraju, biorących ślub i... na tym miłe integrowanie się kończyło, kochani mężowie chcieli już wprowadzić swoje prawa w rodzinie - czyli myślę, że wiadomo co się działo z kobietą ;/
  Temat: Tolerancja homoseksualizmu w Polsce
Strelicja

Odpowiedzi: 114
Wyświetleń: 23839

PostForum: Społeczeństwo   Wysłany: 2010-06-21, 13:21   Temat: Tolerancja homoseksualizmu w Polsce
http://wyborcza.pl/1,9786...?as=1&startsz=x

Ciekawe. Straszna odwaga ze strony tej pani, polska szkoła to niestety straszne siedlisko nietolerancji.
  Temat: wybory prezydenckie 2010
Strelicja

Odpowiedzi: 75
Wyświetleń: 15316

PostForum: Społeczeństwo   Wysłany: 2010-06-21, 10:29   Temat: wybory prezydenckie 2010
Jak na "walke dwóch kandydatów" to Napieralski ma nawet ok wynik, ludzie przynajmniej zobaczą, że można inaczej :) I może za 5 lat zagłosują na niego lub na tego na kogo chcą nie myśląc, że szanse są zerowe bo większość bierze pod uwagę kogoś innego.
Osobiście nie wiem jak można głosować na Kaczyńskiego, szczególnie, że społeczeństwo narzekało na rządy jego brata, jego osobe itd. No ale umarł to nagle nie wiadomo dlaczego z małej kaczki do pośmiania się stał się bohaterem narodowym... Więc braciszek ciągnie na "sławie" i tragedii brata - żenada, mógłby odpuścić. A ludzie pomyśleć, że jeśli by wygrał to będzie to samo, a tak większość krzyczała o zmiany.
  Temat: The Sims 3
Strelicja

Odpowiedzi: 42
Wyświetleń: 12700

PostForum: Gry   Wysłany: 2010-06-20, 22:33   Temat: The Sims 3
Całkiem ok. W Karierze w sumie nie ma aż tak wielu nowosci ale to co jest zajmuje czas na dłużej, więc fajnie :) Rozwijam się jako stylistka ;)

Strona 3 z 13
Skocz do: