Blogerzy wszystkich platform, łączcie się!

Dyskusje Blogerów, Fotoblogerów i Vlogerów, fora blogowe, graficzne, ogólnotematyczne
rozmowy o blogach, porady, instrukcje, ciekawostki z internetu

Znalezionych wyników: 44
Forum Blogowe :: Strona Główna
Autor Wiadomość
  Temat: Zmiana czcionki w gadżecie
Kejczi

Odpowiedzi: 13
Wyświetleń: 14602

PostForum: pomoc Blogspot   Wysłany: 2014-05-08, 21:21   Temat: Zmiana czcionki w gadżecie
Bardzo dziękuję, teraz wszystko działa poprawnie ;)
Kejczi

PostForum: pomoc Blogspot   Wysłany: 2014-05-08, 20:39   Temat: Zmiana czcionki w gadżecie
bardzo dziękuję ;) a pytanko jeszcze - jakbym chciała zmienić czcionkę w linkach pod nagłówkiem to pod jaką one się kryją nazwą w kodzie HTML?
Kejczi

PostForum: pomoc Blogspot   Wysłany: 2014-05-08, 16:28   Temat: Zmiana czcionki w gadżecie
mam duży problem, nie mogę sobie za Boga poradzić. Otóż chciałabym zmienić czcionkę na niestandardową dla tytułów postów i linków w gadżecie. Wiem tyle, że muszę ze strony google fonts skopiować kod html, tylko nie wiem GDZIE DOKŁADNIE go wkleić. Na dodatek jak wklejam to występuję powiadomienie że muszę zamknąć jakąś część tekstu. Ogólnie widziałam instrukcję na jakimś blogu, ale w ogóle nie chce zadziałać :c

EDYCJA
Już sobie poradziłam, mam teraz natomiast problem z usunięciem interlinii i niebieskiego koloru linków :c
  Temat: [blogspot] favikona nie odświeża się po zmianie w układzie
Kejczi

Odpowiedzi: 4
Wyświetleń: 7282

PostForum: Forum Blogger   Wysłany: 2014-05-08, 15:37   Temat: [blogspot] favikona nie odświeża się po zmianie w układzie
Okej, operacja z odświeżaniem pomogła, dziękuję bardzo! ♡
Kejczi

PostForum: Forum Blogger   Wysłany: 2014-05-08, 00:49   Temat: [blogspot] favikona nie odświeża się po zmianie w układzie
Po wyczyszczeniu pamięci podręcznej wciąż jest to samo - favicona się nie zmieniła. Jeżeli chodzi o tytuł bloga, to chodzi mi konkretnie o to w zaznaczonym polu - jak zmieniam favicone sposobem wpisania kodu HTML, to wtedy zamiast tytułu jest adres bloga, czyli w moim przypadku zamiast 'When you do what you...' jest po prostu pedantyczna.blogspot.pl

Kejczi

PostForum: Forum Blogger   Wysłany: 2014-05-08, 00:32   Temat: [blogspot] favikona nie odświeża się po zmianie w układzie
Tutaj też mam problem, gdyż ilekroć zmieniam sposobem Układ -> Favicon to nigdy się nie zmienia, zaś jak zmieniam wpisując zmiany w kodzie HTML, to na karcie może i jest favicona, ale nie widać tytułu bloga, tylko wyświetla się sam adres strony -.- irytujące to wszystko :c
  Temat: [kino] jaki film ostatnio obejrzałeś...? ;>
Kejczi

Odpowiedzi: 337
Wyświetleń: 88305

PostForum: Filmy i seriale   Wysłany: 2014-05-08, 00:24   Temat: [kino] jaki film ostatnio obejrzałeś...? ;>
"Django" Quentina Tarantino. Fenomenalny film, pan Tarantino wciąż po tylu latach trzyma klasę. ;)
  Temat: Jaki masz telefon? Jakie miałeś/aś wcześniej?
Kejczi

Odpowiedzi: 177
Wyświetleń: 73363

PostForum: Telefonia   Wysłany: 2014-05-08, 00:22   Temat: Jaki masz telefon? Jakie miałeś/aś wcześniej?
Aktualnie Sony Xperia E, czekam na Samsunga Galaxy SIII Mini.

Wcześniej Samsung Wave 533, a jeszcze wcześniej inne trzy telefony których marek już nawet nie pamiętam. XD
  Temat: [ćwiczenia] Sprawdzone metody ćwiczeń i Wasze doświadczenia
Kejczi

Odpowiedzi: 34
Wyświetleń: 11935

PostForum: Ruch i odżywianie   Wysłany: 2014-05-08, 00:21   Temat: [ćwiczenia] Sprawdzone metody ćwiczeń i Wasze doświadczenia

Ejkarola napisał/a:

Ja bardzo lubię i polecam treningi z Mel B, Natalią Gacką (szczególnie brzuch) i fitness blender :)

O tak,ja na Mel B podrasowałam sobie mięśnie ładnie i trochę tłuszczyku zleciało ;)
  Temat: [blogger] Podwójne obramowanie menu (PageList, LinkList)
Kejczi

Odpowiedzi: 2
Wyświetleń: 2857

PostForum: pomoc Blogspot   Wysłany: 2014-05-08, 00:18   Temat: [blogger] Podwójne obramowanie menu (PageList, LinkList)
Bardzo dziękuję, wszystko idealnie działa i jest tak jak chciałam. ;) ♡
  Temat: Wasza ulubiona gra?
Kejczi

Odpowiedzi: 134
Wyświetleń: 79465

PostForum: Gry   Wysłany: 2014-05-07, 23:26   Temat: Wasza ulubiona gra?
Lubię pograć w Simsy, War Thunder, CS'a itp., ale moją prawdziwą miłością jest WoW ♡ już w niedzielę do niego wrócę, gdyż po dwóch miesiącach w końcu doczekam się nowego laptopa ♡
  Temat: [blogger] Podwójne obramowanie menu (PageList, LinkList)
Kejczi

Odpowiedzi: 2
Wyświetleń: 2857

PostForum: pomoc Blogspot   Wysłany: 2014-05-07, 23:20   Temat: [blogger] Podwójne obramowanie menu (PageList, LinkList)
Witam serdecznie, otóż mam prośbę o pomoc. Co bym musiała zmienić w kodzie HTML lub dodać do arkusza żeby wyszedł mi taki efekt jak na tym blogu? http://sincerelykinsey.blogspot.nl/

Chodzi oczywiście o pasek zakładek pod nagłówkiem, a konkretnie o dwa paseczki nad i pod linkami. Z góry dziękuję za pomoc. ;)

Strona 2 z 4
Skocz do: