| Autor |
Wiadomość |
Temat: Napisy,lektor czy dubbing? |
Kejczi
Odpowiedzi: 142
Wyświetleń: 44131
|
Forum: Filmy i seriale Wysłany: 2014-05-07, 21:54 Temat: Napisy,lektor czy dubbing? |
| Zdecydowanie napisy, ja dzięki napisom w serialach nauczyłam się mówić po angielsku, nie mówiąc już o tym, że można zobaczyć wspaniałą grę aktorską ;) |
Temat: Co teraz czytasz? |
Kejczi
Odpowiedzi: 374
Wyświetleń: 79750
|
Forum: Biblioteka Wysłany: 2014-05-07, 21:52 Temat: Co teraz czytasz? |
| Jo Nesbo "Policja" ;) |
Temat: [ćwiczenia] Sprawdzone metody ćwiczeń i Wasze doświadczenia |
Kejczi
Odpowiedzi: 34
Wyświetleń: 11935
|
Forum: Ruch i odżywianie Wysłany: 2014-05-07, 21:49 Temat: [ćwiczenia] Sprawdzone metody ćwiczeń i Wasze doświadczenia |
| Ja osobiście polecam trening interwałowy czyli inaczej HIIT. ;) 2/3 razy w tygodniu w połączeniu z aerobami czyni cuda na polu walki z nadmiarem tłuszczu. Ja osobiście jestem zapaloną fanką, wykonuję od miesiąca prawie i już widać efekty. Z tym że niestety nie jest to trening dla osób początkujących, ja sama wpierw ćwiczyłam ponad dwa miesiące i sobie wyrobiłam troszkę mięśnie, chociaż chodziło mi o tłuszcz, ale dzięki temu daję teraz radę. Jednak polecam mimo wszystko ;) |
Temat: [serial] Jak poznałem waszą matkę (How I Met Your Mother) |
Kejczi
Odpowiedzi: 44
Wyświetleń: 13822
|
Forum: Filmy i seriale Wysłany: 2014-05-07, 21:41 Temat: [serial] Jak poznałem waszą matkę (How I Met Your Mother) |
| Nie mówiąc już o tym że Barney i Robin bardzo do siebie pasowali. :c Natomiast sam Barney w roli ojca ... no cóż, koniec kawalerskiego życia, a to do niego też bardzo pasowało. + w momencie kiedy bierze Ellie w swoje ręce i mówi że jest miłością jego życia, płakałam jak bóbr. (Y) |
Temat: Szał na bieganie |
Kejczi
Odpowiedzi: 62
Wyświetleń: 25438
|
Forum: Ruch i odżywianie Wysłany: 2014-05-07, 21:38 Temat: Szał na bieganie |
UD napisał/a: A co do mody na bieganie... jak już napisano powyżej, to zdrowa moda, na pewno lepsza niż rodzinne chodzenie na zakupy do supermarketu w weekend. Nawet jeśli tylko 10% z tych tysięcy biegaczy zostanie wciągniętych na dłużej to dobrze. Głównie dla naszych dzieci, które będą miały mniej tłustych i schorowanych emerytów do utrzymania w niedalekiej przyszłości...
tutaj się absolutnie zgadzam, ja osobiście biegam od ponad miesiąca. Już w gimnazjum biegałam, kiedy jeszcze to było wręcz krępujące biegać po osiedlu czy lesie. Teraz do tego wróciłam, ale nie dlatego że za tym podążają ludzie, tylko dla siebie ;) Zwłaszcza że jest to jeden z najlepszych treningów aerobowych i cardio, więc szansa na spalenie tłuszczu wzrasta. ;) |
Temat: Ulubiona piosenka to ...? |
Kejczi
Odpowiedzi: 71
Wyświetleń: 24922
|
Forum: Muzyka Wysłany: 2014-05-07, 21:29 Temat: Ulubiona piosenka to ...? |
| Od ponad 3 lat niezmiennie Coldplay "Gravity" ♡ |
Temat: [serial] breaking bad |
Kejczi
Odpowiedzi: 57
Wyświetleń: 20476
|
Forum: Filmy i seriale Wysłany: 2014-05-07, 21:23 Temat: [serial] breaking bad |
Jeden z moich ulubionych seriali, według mnie twórcy stanęli na wysokości zadania i dokonali czegoś wielkiego, zwłaszcza z finałem. Wszystko dopięte na ostatni guzik, wyjaśnia wszystko,nad niczym się później nie zastanawiasz. Satysfakcja gwarantowana.
+ tak jak większość, uważam że Skyler to najbardziej irytująca postać serialu XD
Doatkowo jeen z dwóch najlepszych remixów ever
https://www.youtube.com/watch?v=WsqdmqRgrIc |
Temat: [serial] Jak poznałem waszą matkę (How I Met Your Mother) |
Kejczi
Odpowiedzi: 44
Wyświetleń: 13822
|
Forum: Filmy i seriale Wysłany: 2014-05-07, 21:10 Temat: [serial] Jak poznałem waszą matkę (How I Met Your Mother) |
UWAGA SPOILER!
ja osobiście serial uwielbiam, ale odcinek finałowy zawiódł mnie jak nic innego :C Robin, Robin, od zawsze Robin. Skopali strasznie. Już mogli nie uśmiercać Tracy, bo według mnie była IDEALNA.
Ogólnie polecam wszystkim co obejrzeli cały serial wrócić do odcinku 20 sezonu 8 "Time Travellers" - dopiero teraz nabiera on sensu, popłakałam się oglądając go :c |
| |