Blogerzy wszystkich platform, łączcie się!

Dyskusje Blogerów, Fotoblogerów i Vlogerów, fora blogowe, graficzne, ogólnotematyczne
rozmowy o blogach, porady, instrukcje, ciekawostki z internetu

Znalezionych wyników: 44
Forum Blogowe :: Strona Główna
Autor Wiadomość
  Temat: Napisy,lektor czy dubbing?
Kejczi

Odpowiedzi: 142
Wyświetleń: 44131

PostForum: Filmy i seriale   Wysłany: 2014-05-07, 21:54   Temat: Napisy,lektor czy dubbing?
Zdecydowanie napisy, ja dzięki napisom w serialach nauczyłam się mówić po angielsku, nie mówiąc już o tym, że można zobaczyć wspaniałą grę aktorską ;)
  Temat: Co teraz czytasz?
Kejczi

Odpowiedzi: 374
Wyświetleń: 79750

PostForum: Biblioteka   Wysłany: 2014-05-07, 21:52   Temat: Co teraz czytasz?
Jo Nesbo "Policja" ;)
  Temat: [ćwiczenia] Sprawdzone metody ćwiczeń i Wasze doświadczenia
Kejczi

Odpowiedzi: 34
Wyświetleń: 11935

PostForum: Ruch i odżywianie   Wysłany: 2014-05-07, 21:49   Temat: [ćwiczenia] Sprawdzone metody ćwiczeń i Wasze doświadczenia
Ja osobiście polecam trening interwałowy czyli inaczej HIIT. ;) 2/3 razy w tygodniu w połączeniu z aerobami czyni cuda na polu walki z nadmiarem tłuszczu. Ja osobiście jestem zapaloną fanką, wykonuję od miesiąca prawie i już widać efekty. Z tym że niestety nie jest to trening dla osób początkujących, ja sama wpierw ćwiczyłam ponad dwa miesiące i sobie wyrobiłam troszkę mięśnie, chociaż chodziło mi o tłuszcz, ale dzięki temu daję teraz radę. Jednak polecam mimo wszystko ;)
  Temat: [serial] Jak poznałem waszą matkę (How I Met Your Mother)
Kejczi

Odpowiedzi: 44
Wyświetleń: 13822

PostForum: Filmy i seriale   Wysłany: 2014-05-07, 21:41   Temat: [serial] Jak poznałem waszą matkę (How I Met Your Mother)
Nie mówiąc już o tym że Barney i Robin bardzo do siebie pasowali. :c Natomiast sam Barney w roli ojca ... no cóż, koniec kawalerskiego życia, a to do niego też bardzo pasowało. + w momencie kiedy bierze Ellie w swoje ręce i mówi że jest miłością jego życia, płakałam jak bóbr. (Y)
  Temat: Szał na bieganie
Kejczi

Odpowiedzi: 62
Wyświetleń: 25438

PostForum: Ruch i odżywianie   Wysłany: 2014-05-07, 21:38   Temat: Szał na bieganie

UD napisał/a:

A co do mody na bieganie... jak już napisano powyżej, to zdrowa moda, na pewno lepsza niż rodzinne chodzenie na zakupy do supermarketu w weekend. Nawet jeśli tylko 10% z tych tysięcy biegaczy zostanie wciągniętych na dłużej to dobrze. Głównie dla naszych dzieci, które będą miały mniej tłustych i schorowanych emerytów do utrzymania w niedalekiej przyszłości...

tutaj się absolutnie zgadzam, ja osobiście biegam od ponad miesiąca. Już w gimnazjum biegałam, kiedy jeszcze to było wręcz krępujące biegać po osiedlu czy lesie. Teraz do tego wróciłam, ale nie dlatego że za tym podążają ludzie, tylko dla siebie ;) Zwłaszcza że jest to jeden z najlepszych treningów aerobowych i cardio, więc szansa na spalenie tłuszczu wzrasta. ;)
  Temat: Ulubiona piosenka to ...?
Kejczi

Odpowiedzi: 71
Wyświetleń: 24922

PostForum: Muzyka   Wysłany: 2014-05-07, 21:29   Temat: Ulubiona piosenka to ...?
Od ponad 3 lat niezmiennie Coldplay "Gravity" ♡
  Temat: [serial] breaking bad
Kejczi

Odpowiedzi: 57
Wyświetleń: 20476

PostForum: Filmy i seriale   Wysłany: 2014-05-07, 21:23   Temat: [serial] breaking bad
Jeden z moich ulubionych seriali, według mnie twórcy stanęli na wysokości zadania i dokonali czegoś wielkiego, zwłaszcza z finałem. Wszystko dopięte na ostatni guzik, wyjaśnia wszystko,nad niczym się później nie zastanawiasz. Satysfakcja gwarantowana.

+ tak jak większość, uważam że Skyler to najbardziej irytująca postać serialu XD

Doatkowo jeen z dwóch najlepszych remixów ever 
https://www.youtube.com/watch?v=WsqdmqRgrIc
  Temat: [serial] Jak poznałem waszą matkę (How I Met Your Mother)
Kejczi

Odpowiedzi: 44
Wyświetleń: 13822

PostForum: Filmy i seriale   Wysłany: 2014-05-07, 21:10   Temat: [serial] Jak poznałem waszą matkę (How I Met Your Mother)
UWAGA SPOILER!

ja osobiście serial uwielbiam, ale odcinek finałowy zawiódł mnie jak nic innego :C Robin, Robin, od zawsze Robin. Skopali strasznie. Już mogli nie uśmiercać Tracy, bo według mnie była IDEALNA.

Ogólnie polecam wszystkim co obejrzeli cały serial wrócić do odcinku 20 sezonu 8 "Time Travellers" - dopiero teraz nabiera on sensu, popłakałam się oglądając go :c

Strona 4 z 4
Skocz do: