Blogerzy wszystkich platform, łączcie się!

Dyskusje Blogerów, Fotoblogerów i Vlogerów, fora blogowe, graficzne, ogólnotematyczne
rozmowy o blogach, porady, instrukcje, ciekawostki z internetu

Znalezionych wyników: 49
Forum Blogowe :: Strona Główna
Autor Wiadomość
  Temat: [statystyki] Alternatywa Google Analytics
Andrzej87

Odpowiedzi: 4
Wyświetleń: 4861

PostForum: Blogi, Pomoc Blogowa   Wysłany: 2013-11-16, 20:11   Temat: [statystyki] Alternatywa Google Analytics
Ostatnimi czasy nie tylko GA szaleje ale i wyszukiwarka także :/ Mam nadzieję, że się to uspokoi :/ U mnie GA działa tylko czasami jakby się zawieszało :P
  Temat: [opinia] Morze myśli - blog opiniotwórczy
Andrzej87

Odpowiedzi: 10
Wyświetleń: 2119

PostForum: Porady blogowe   Wysłany: 2013-11-14, 22:34   Temat: [opinia] Morze myśli - blog opiniotwórczy

morzemysli napisał/a:

Ano jest coś takiego - na Pomorzu - niedaleko Trójmiasta. Świetny klimat i właściciel bardzo przyjazny - chętny do rozmowy. Bardzo polecam.

Właściciele T3 tak mają :)
  Temat: [opinia] Morze myśli - blog opiniotwórczy
Andrzej87

Odpowiedzi: 10
Wyświetleń: 2119

PostForum: Porady blogowe   Wysłany: 2013-11-13, 20:46   Temat: [opinia] Morze myśli - blog opiniotwórczy
Muzeum Volkswagenów? To mnie zaciekawiło :) Kocham T3 :)
  Temat: darmowy licznik, statystyki na bloga
Andrzej87

Odpowiedzi: 8
Wyświetleń: 15805

PostForum: Blogi, Pomoc Blogowa   Wysłany: 2013-11-13, 20:44   Temat: darmowy licznik, statystyki na bloga

Htsz napisał/a:

ojej, a po co Ci to (aż tyle)? myślę, że czytelników guzik obchodzi, że dzisiaj było dwóch Chińczyków na piętnaście minut temu wchodził ktoś z Warszawy.

Ja tam lubię takie bajery :) Ale zupełnie nie wiem dla czego? Fakt taki, że jak zobaczę coś takiego na stronce to zawsze zerknę kto i skąd wchodzi :)
  Temat: [kino] jaki film ostatnio obejrzałeś...? ;>
Andrzej87

Odpowiedzi: 337
Wyświetleń: 85200

PostForum: Filmy i seriale   Wysłany: 2013-11-11, 22:36   Temat: [kino] jaki film ostatnio obejrzałeś...? ;>
Ja chętnie ię przekonam :) Historia ciekawa wiec jeśli reżyser nie zepsuł to będzie ciekawie:)
  Temat: Jakie książki czytasz ?
Andrzej87

Odpowiedzi: 413
Wyświetleń: 103195

PostForum: Biblioteka   Wysłany: 2013-11-10, 09:51   Temat: Jakie książki czytasz ?
"1984" Moja ulubiona :)
  Temat: [ocena] sawiusz.pl - szablon bloga i teksty
Andrzej87

Odpowiedzi: 16
Wyświetleń: 4081

PostForum: Porady blogowe   Wysłany: 2013-11-07, 20:39   Temat: [ocena] sawiusz.pl - szablon bloga i teksty
Tekst o niewolnikach DOBRY!!! Ogólnie bardzo mi się podoba:)
  Temat: Chłopak i Kolczyk w języku
Andrzej87

Odpowiedzi: 57
Wyświetleń: 56185

PostForum: Męskie sprawy   Wysłany: 2013-11-03, 08:39   Temat: Chłopak i Kolczyk w języku
A ja mam, i powiem szczerze, że potrzebny mi jest tylko do pewnych rzeczy :cwaniak: :D Jest to miłe urozmaicenie. Niedawno chciałem wyciągnąć go z języka ale po stanowczych protestach mojej dziewczyny pozostał na swoim miejscu :D
P.S. Nie czuję się zniewieściały ;) ;)
  Temat: Abonament za korzystanie z YouTube?
Andrzej87

Odpowiedzi: 17
Wyświetleń: 8068

PostForum: Internet   Wysłany: 2013-10-27, 08:20   Temat: Abonament za korzystanie z YouTube?
Gogiel w tym roku oszalał i chce ze wszystkich swoich patentów zrobić kasę :( W wyszukiwarce bajzel, youtube płatne, i co jeszcze??? Teraz wiem dlaczego wielkie G zanotowało największy wzrost akcji w swojej historii. Moim zdaniem G szaleje :( Wolę :
http://bing.com lepsze wyniki i bez klapek na oczach wykonanych z dolarów!
  Temat: Jak rozpowszechnić bloga?
Andrzej87

Odpowiedzi: 185
Wyświetleń: 100993

PostForum: Promocja Bloga   Wysłany: 2013-10-26, 18:56   Temat: Jak rozpowszechnić bloga?
Lenka Apetyczna daj znać czy się opłacało? :D

[ Komentarz dodany przez: Htsz: 28-10-2013, 11:02 ]
↓↓
wyniki kampanii na FB do obejrzenia w temacie => o reklamowaniu się na facebooku
  Temat: Lubicie "Pingwiny z Madagaskaru"?
Andrzej87

Odpowiedzi: 22
Wyświetleń: 6730

PostForum: Filmy i seriale   Wysłany: 2013-10-21, 16:20   Temat: Lubicie "Pingwiny z Madagaskaru"?
Spoko są :D
  Temat: Seks na pierwszej randce, pierwszym spotkaniu
Andrzej87

Odpowiedzi: 73
Wyświetleń: 30055

PostForum: Sex, Miłość i przyjaźń   Wysłany: 2013-10-20, 06:07   Temat: Seks na pierwszej randce, pierwszym spotkaniu

rockman napisał/a:

A wyobraźcie sobie taką parę, poznali się na imprezie po pijaku, przespali ze sobą tej samej nocy, a teraz są razem już ponad trzy lata i dobrze im. Można? Terminy nie mają większego znaczenia.

Chyba piszesz o mnie :)

Strona 3 z 5
Skocz do: