Blogerzy wszystkich platform, łączcie się!

Dyskusje Blogerów, Fotoblogerów i Vlogerów, fora blogowe, graficzne, ogólnotematyczne
rozmowy o blogach, porady, instrukcje, ciekawostki z internetu

Znalezionych wyników: 110
Forum Blogowe :: Strona Główna
Autor Wiadomość
  Temat: ASSASSIN'S CREED
ultraman23

Odpowiedzi: 22
Wyświetleń: 13702

PostForum: Gry   Wysłany: 2013-08-19, 15:24   Temat: ASSASSIN'S CREED
Assassins Creed był rewolucyjną grą, a teraz jest to po prostu odgrzewany kotlet, którego już nawet twórcy nie chcą dalej ciągnąć.
  Temat: Diablo III
ultraman23

Odpowiedzi: 18
Wyświetleń: 8431

PostForum: Gry   Wysłany: 2013-08-19, 15:22   Temat: Diablo III
Mój brat kupił, pograł trochę i wrócił do StarCraft'a 2. Wnioskuję, że mu się nie podobała nowa część. Trochę drogie gry ma ten Blizzard.
  Temat: Najdziwniejsze gry w jakie graliście?
ultraman23

Odpowiedzi: 23
Wyświetleń: 11368

PostForum: Gry   Wysłany: 2013-08-19, 15:20   Temat: Najdziwniejsze gry w jakie graliście?
Noby noby boy. Japońska... wszystko jasne
  Temat: Czy blox też upada?
ultraman23

Odpowiedzi: 18
Wyświetleń: 7873

PostForum: Ogólnie o blogach   Wysłany: 2013-08-19, 15:18   Temat: Czy blox też upada?
Jak zakładałem bloga, to planowałem zrobić to właśnie na blox'ie. Problem w tym, że z moimi możliwościami praktycznie nic nie mogłem na nim zmienić, a sam w sobie jest brzydki. Dlatego wybrałem blogspota, ale jak tak teraz patrzę to to też nie był dobry wybór...
  Temat: NAJBARDZIEJ WPŁYWOWI BLOGERZY POLSKI W 2012 R.
ultraman23

Odpowiedzi: 25
Wyświetleń: 7846

PostForum: Ogólnie o blogach   Wysłany: 2013-08-19, 15:16   Temat: NAJBARDZIEJ WPŁYWOWI BLOGERZY POLSKI W 2012 R.

chomik21m napisał/a:

Wypływowi blogerzy, czy blogowi celebryci?
Myślę, że w Polsce jest około 300tys. całkiem dobrych blogerów, którzy mogliby konkurować o miejsce wśród tych najbardziej wpływowych. I tu rzucam pytanie, czy autor rankingu przejrzał te 300 000 blogów, że wytypował te najlepsze?

Ten cały Kominek ma naprawdę świetną inicjatywę, wartą uwagi. Ale nie można typować czegoś na podstawie czegoś, nie przeglądając wszystkich możliwości.

Mając na tacy 20 posiłków nie możemy skosztować 5 i wybrać te 2 najlepsze. Musimy skosztować wszystkie, nawet gdyby pozostałe 15 niezbyt dobrze wyglądały.

To nie to samo... nie chodzi o to czy bloger jest dobry, czy nie, tylko czy jest wpływowy. Tytuł przeczytaj chociaż. Ze zrozumieniem. Wpływowi to blogerzy popularni, zarabiający i mający wpływ na rozwój blogosfery. Czego tutaj nie rozumiesz - powiedz. Wyjaśnię.

Dobrych blogów 300 000? Raczej wątpię...
  Temat: Trening w domu
ultraman23

Odpowiedzi: 40
Wyświetleń: 16492

PostForum: Ruch i odżywianie   Wysłany: 2013-08-19, 15:02   Temat: Trening w domu

angi napisał/a:

Najlepszym trenerem do ćwiczenia w domu jest xbox z kinectem
Polecam

Taa, dla kobiet w ciąży chyba tylko...
  Temat: Ulubieni sportowcy
ultraman23

Odpowiedzi: 48
Wyświetleń: 16036

PostForum: Ruch i odżywianie   Wysłany: 2013-08-19, 15:00   Temat: Ulubieni sportowcy
Michael Jordan kiedyś, LeBrone James teraz :D
  Temat: Abonament za korzystanie z YouTube?
ultraman23

Odpowiedzi: 17
Wyświetleń: 8068

PostForum: Internet   Wysłany: 2013-08-19, 14:53   Temat: Abonament za korzystanie z YouTube?
Raczej nierealne jeśli chodzi o rozprzestrzenienie tego na szerszą skalę, ale livy itp. to całkiem prawdopodobne, ale i tak pewnie pomysł zostanie porzucony.
  Temat: Torrenty.
ultraman23

Odpowiedzi: 30
Wyświetleń: 16471

PostForum: Internet   Wysłany: 2013-08-19, 14:50   Temat: Torrenty.
Jak byłem jeszcze w gimnazjum to ściągałem bardzo dużo różnego rodzaju plików. Teraz nie.
  Temat: Dlaczego zaczęliście prowadzić bloga?
ultraman23

Odpowiedzi: 213
Wyświetleń: 58291

PostForum: Ogólnie o blogach   Wysłany: 2013-08-19, 14:40   Temat: Dlaczego zaczęliście prowadzić bloga?
Chciałem w końcu zacząć coś tworzyć, co zobaczą ludzie. Skończyłem na pisaniu, ale do tego patrzenia ludzi jeszcze daleko, bo praktycznie nikogo u mnie nie ma.
  Temat: mój wymarzony telefon komórkowy to...
ultraman23

Odpowiedzi: 57
Wyświetleń: 29605

PostForum: Telefonia   Wysłany: 2013-08-19, 14:38   Temat: mój wymarzony telefon komórkowy to...
Galaxy S3, bo jest najlepszy i nie aż tak ogromny jak S4. Mógłby być nawet troche mniejszy
  Temat: Wasze najlepsze telefony, czyli te których najdłużej używali
ultraman23

Odpowiedzi: 16
Wyświetleń: 7504

PostForum: Telefonia   Wysłany: 2013-08-19, 14:37   Temat: Wasze najlepsze telefony, czyli te których najdłużej używali
Do teraz używam LG Cookie, ale nie nazwałbym go najlepszym telefonem. Po prostu nie stać mnie na nowy.

Strona 8 z 10
Skocz do: