| Autor |
Wiadomość |
Temat: moje ulubione Chipsy |
ultraman23
Odpowiedzi: 70
Wyświetleń: 31378
|
Forum: Ruch i odżywianie Wysłany: 2013-08-19, 14:36 Temat: moje ulubione Chipsy |
| Co dziwne... najbardziej lubie Top Chips paprykowe z biedronki. Naprawdę smaczne. |
Temat: Twoja kulinarna specjalność to...? |
ultraman23
Odpowiedzi: 132
Wyświetleń: 47416
|
Forum: Ruch i odżywianie Wysłany: 2013-08-19, 14:35 Temat: Twoja kulinarna specjalność to...? |
| Zupki chińskie Vifon |
Temat: co jadasz na śniadanie ? |
ultraman23
Odpowiedzi: 181
Wyświetleń: 52069
|
Forum: Ruch i odżywianie Wysłany: 2013-08-19, 14:34 Temat: co jadasz na śniadanie ? |
| W sumie to tak jak większość - kanapki, chociaż wolę płatki jeść. |
Temat: Jaki alkohol.. |
ultraman23
Odpowiedzi: 66
Wyświetleń: 28981
|
Forum: Ruch i odżywianie Wysłany: 2013-08-19, 14:33 Temat: Jaki alkohol.. |
Nigdy się nie upiłem, ani nie piłem "kulturalnie", czy dla smaku (a mam 18 lat), wiec nie bardzo wiem. Lubię cukierki z adwokatem |
Temat: [drugie danie] Wasze ulubione |
ultraman23
Odpowiedzi: 32
Wyświetleń: 17170
|
Forum: Ruch i odżywianie Wysłany: 2013-08-19, 14:30 Temat: [drugie danie] Wasze ulubione |
| KOTLET SCHABOWY! |
Temat: [2012] Niesamowity Spider-Man (The Amazing Spider-Man) |
ultraman23
Odpowiedzi: 4
Wyświetleń: 2296
|
Forum: Filmy i seriale Wysłany: 2013-08-18, 00:11 Temat: [2012] Niesamowity Spider-Man (The Amazing Spider-Man) |
| Właśnie. Ta ekranizacja jest bardziej komiksowa. Dla fanów "zeszytów" to plus, ale niektórzy mogą nie czuć klimatu. W sumie wszystkie filmy ze Spider-man'em są takie sobie, ale darzę sentymentem tę postać, więc mnie się podobają. |
Temat: Co to właściwie znaczy: blog lifestylowy? |
ultraman23
Odpowiedzi: 27
Wyświetleń: 21544
|
Forum: Ogólnie o blogach Wysłany: 2013-08-18, 00:08 Temat: Co to właściwie znaczy: blog lifestylowy? |
Wraz ze wskazówką dla niektórych.
"I w końcu lifestyle, czyli kierunek, w który podążyłem już dawno. Lifestyle może być wszystkim. Lifestyle to motoryzacja, kultura, sport, moda, technologie, kulinaria, rodzina, zdrowie itd.
To styl życia blogera, styl, który jego czytelnicy mogą, choć nie muszą naśladować. To angażowanie blogera w promocję marki. Taka firma jak Peugeot nie dała do testów samochodu jakiemuś blogerowi motoryzacyjnemu, tylko mnie, nie bacząc na to, że z samochodami mam tyle wspólnego, co z kangurami. Zależało im na pokazaniu stylu życia. Wsiądź Kominku w ten wózek i rób co chcesz. My ci ufamy i pokrywamy wszelkie koszta – stwierdzili. I wyszła z tej współpracy doskonała kampania.
Teoretycznie najbardziej opłaca się zakładać blogi lifestylowe, ale nie polecam tego początkującym blogerom. Pisząc o wszystkim i niczym przyciągniesz nie wszystkich, a nikogo. Nie mając żadnego poważania wśród czytelników, nie będziecie wiarygodni promując jakiś tam styl życia. Zacznij od jednego tematu, najbliższego tobie, takiego, na który masz najwięcej do powiedzenia. Przez pierwszy rok rozwijaj bloga, a potem dorzuć kolejną tematykę." |
Temat: Irytujące, hollywoodzkie produkcje |
ultraman23
Odpowiedzi: 16
Wyświetleń: 6628
|
Forum: Filmy i seriale Wysłany: 2013-08-18, 00:02 Temat: Irytujące, hollywoodzkie produkcje |
| Po wszelakich sequelach tylko czekać, aż będzie reboot. Czyli wszystko od początku opowiedziane inaczej... ile można ciągnąc jedną rzecz? |
Temat: Jaki masz telefon? Jakie miałeś/aś wcześniej? |
ultraman23
Odpowiedzi: 177
Wyświetleń: 71668
|
Forum: Telefonia Wysłany: 2013-08-17, 23:59 Temat: Jaki masz telefon? Jakie miałeś/aś wcześniej? |
| Ciągle mam LG KP500 czyli Cookie. Co za syf. |
Temat: Najgłupszy suchar jaki znacie |
ultraman23
Odpowiedzi: 51
Wyświetleń: 18040
|
Forum: HydePark Wysłany: 2013-08-17, 23:57 Temat: Najgłupszy suchar jaki znacie |
Najlepszy jest czarny humor np.
- co jest gorsze od reklam z Ibiszem?
- holocaust |
Temat: Szał na bieganie |
ultraman23
Odpowiedzi: 62
Wyświetleń: 24562
|
Forum: Ruch i odżywianie Wysłany: 2013-08-17, 23:52 Temat: Szał na bieganie |
W podstawówce byłem wysyłany na 1000m. Trochę za wcześnie jak na takie dystanse, ale że sport lubiłem zawsze to i do tej pory biegam.
Co do latania w zimę. Powinno się zaczynać biegać w lato regularnie i potem można już także w zimie, bo organizm się przyzwyczaja, jak z wysokich temperatur powietrza powoli schodzi się do niższych. Najłatwiej zachorować zaczynając nagle biegać zimą. |
Temat: taniec - umiesz tanćzyć? chodzisz na kursy? |
ultraman23
Odpowiedzi: 24
Wyświetleń: 10813
|
Forum: Ruch i odżywianie Wysłany: 2013-08-17, 23:45 Temat: taniec - umiesz tanćzyć? chodzisz na kursy? |
| Raczej nie tańczę, ale mam predyspozycje. Jak do wszystkiego zresztą. |
| |