| Autor |
Wiadomość |
Temat: Blog Forum Gdańsk 2013 |
Daria.
Odpowiedzi: 11
Wyświetleń: 5407
|
Forum: Spotkania blogerów Wysłany: 2013-11-25, 13:05 Temat: Blog Forum Gdańsk 2013 |
| Niestety, mimo bycia gdańszczanką, nie dane mi było dotrzeć na tę imprezę. Po prostu ją przegapiłam, dowiedziałam się zbyt późno. Za rok jednak zamierzam nadrobić straty. Takie imprezy są świetne - sprzyjają integracji, a i można się dowiedzieć czegoś ciekawego czy przydatnego od innych blogerów. |
Temat: Blog roku 2013 |
Daria.
Odpowiedzi: 100
Wyświetleń: 20893
|
Forum: Promocja Bloga Wysłany: 2013-11-24, 12:54 Temat: Blog roku 2013 |
| Tak, zastanawiam się nad wzięciem udziału w tym konkursie. Tym bardziej, że widzę dla siebie odpowiednią kategorię. Bloguję dość krótko, bo od lipca - dlatego nie nastawiam się na nic super. Chcę po prostu zobaczyć, jak to wygląda. |
Temat: W jaki sposób piszesz teksty? |
Daria.
Odpowiedzi: 89
Wyświetleń: 21379
|
Forum: Ogólnie o blogach Wysłany: 2013-09-17, 10:20 Temat: W jaki sposób piszesz teksty? |
| Ja także piszę od razu w bloggerze, nie mam specjalnego miejsca na komputerze na moje wypociny. Choć wiem, że być może powinnam. Ale boję się, że jeżeli już coś będzie miało awarię, to mój komputer, a nie strona, na której mam bloga - a co z tekstami, które miałabym już napisane, gotowe, ale nie opublikowane? |
Temat: [ocena] Powiedzialem.pl - Wasze ogólne spojrzenie na bloga |
Daria.
Odpowiedzi: 18
Wyświetleń: 5443
|
Forum: Porady blogowe Wysłany: 2013-09-17, 10:16 Temat: [ocena] Powiedzialem.pl - Wasze ogólne spojrzenie na bloga |
| Wcześniej nie miałam okazji być na Twoim blogu, więc nie wiem, jak wyglądał poprzedni design. Ten dla mnie jest tragiczny, nie mogłam wysiedzieć na stronie. Oczywiście, nie chcę obrazić - mówię, jakie są moje odczucia, mi się po prostu nie podoba. |
Temat: Co teraz czytasz? |
Daria.
Odpowiedzi: 374
Wyświetleń: 75709
|
Forum: Biblioteka Wysłany: 2013-08-23, 19:04 Temat: Co teraz czytasz? |
| Ości I. Karpowicza. |
Temat: [opinia/porada] Metody Nauczania i nie tylko - blog |
Daria.
Odpowiedzi: 13
Wyświetleń: 4777
|
Forum: Porady blogowe Wysłany: 2013-08-21, 15:11 Temat: [opinia/porada] Metody Nauczania i nie tylko - blog |
| Ja jestem oczarowana, bardzo mi się podoba. |
Temat: [iPad, blogspot] brak narzędzi do formatowania tekstu |
Daria.
Odpowiedzi: 5
Wyświetleń: 3571
|
Forum: Forum Blogger Wysłany: 2013-08-21, 14:40 Temat: [iPad, blogspot] brak narzędzi do formatowania tekstu |
chomik21m, wyjdę znowu na głupią, ale po prostu w aplikacji Posts wpisałam złe hasło Jakieś 10 minut po napisaniu tu tematu już ładnie wszystko śmigało.
Ale, ale. Nadal nie mogę do końca formatować tekstu. Jednak chyba sobie z tym poradzę. |
Daria.
|
Forum: Forum Blogger Wysłany: 2013-08-21, 14:30 Temat: [iPad, blogspot] brak narzędzi do formatowania tekstu |
| Już sobie poradziłam, mogę pisać, dziękuję. Co prawda mam jeszcze mały problem, ale chyba sama go rozwiążę. |
Daria.
|
Forum: Forum Blogger Wysłany: 2013-08-17, 15:00 Temat: [iPad, blogspot] brak narzędzi do formatowania tekstu |
Nie mam pojęcia, czy temat umieściłam w dobrym dziale - ale lepszego nie znalazłam, jeżeli jednak się pomyliłam, to proszę o przesunięcie go w odpowiednie miejsce.
Otóż, kilka dni temu dostałam Ipada. Uczę się jego obsługi. Idzie mi bardzo dobrze, poza jednym szczegółem. Nie mam pojęcia, jak blogować z tego urządzenia. Na początku ucinało mi stronę w edytorze postów w połowie, wyświetlało się tylko trochę tekstu, mimo że napisałam dużo więcej. Potem poczytałam trochę, dowiedziałam się, że trzeba zainstalować aplikację, w moim przypadku Bloggera. Zrobiłam to. Tu już lepiej, bo strona się nie ucina i mogę pisać. Ale nie mogę formatować. Mam tylko takie podstawowe narzędzia jak kursywa i pogrubienie. Żadnego justowania, wyrównywania do prawej/lewej, narzędzia zmieniającego wielkość czcionki - niczego. A jest mi to potrzebne. Czy ktoś wie, jak temu zaradzić? Zainstalowałam aplikację Posts, która niby do tego jest, obsługuje mój serwer - bez skutku, nie mogę dodać bloga, wyskakuje mi komunikat, że mam się upewnić, czy adres i hasło są dobre + przypomnienie, że aplikacja obsługuje tylko Bloggera i WordPress. Co ja mam robić? |
Temat: Międzynarodowy dzień bez stanika ? |
Daria.
Odpowiedzi: 43
Wyświetleń: 18691
|
Forum: Kobiece rozmówki Wysłany: 2013-08-11, 20:37 Temat: Międzynarodowy dzień bez stanika ? |
Mam dzień bez stanika codziennie.
Staniki są niewygodne, krępują mi ruchy, a że piersi mam rozmiaru znikomego - nic się nie dzieje, jeżeli są luzem.
Chyba, że sytuacja naprawdę tego wymaga - wtedy biustonosz założę. Ale to się zdarzyło tylko 2 razy w ciągu ostatnich 14 miesięcy. |
Temat: Stephen King |
Daria.
Odpowiedzi: 59
Wyświetleń: 17506
|
Forum: Biblioteka Wysłany: 2013-08-10, 15:29 Temat: Stephen King |
| Dzieła Kinga są jak wino - im starsze, tym lepsze. Nowe? Są dobre na letnie wieczory, ale to już nie to samo, co było kiedyś. |
Temat: Zaproponuj działy |
Daria.
Odpowiedzi: 90
Wyświetleń: 44251
|
Forum: Rozmowy o Forum Wysłany: 2013-08-10, 15:27 Temat: Zaproponuj działy |
| Dział może być, przy czym ja kompletnie nie wierzę w jego moc sprawczą. |
| |