Blogerzy wszystkich platform, łączcie się!

Dyskusje Blogerów, Fotoblogerów i Vlogerów, fora blogowe, graficzne, ogólnotematyczne
rozmowy o blogach, porady, instrukcje, ciekawostki z internetu

Znalezionych wyników: 114
Forum Blogowe :: Strona Główna
Autor Wiadomość
  Temat: Blog Forum Gdańsk 2013
Daria.

Odpowiedzi: 11
Wyświetleń: 5407

PostForum: Spotkania blogerów   Wysłany: 2013-11-25, 13:05   Temat: Blog Forum Gdańsk 2013
Niestety, mimo bycia gdańszczanką, nie dane mi było dotrzeć na tę imprezę. Po prostu ją przegapiłam, dowiedziałam się zbyt późno. Za rok jednak zamierzam nadrobić straty. Takie imprezy są świetne - sprzyjają integracji, a i można się dowiedzieć czegoś ciekawego czy przydatnego od innych blogerów.
  Temat: Blog roku 2013
Daria.

Odpowiedzi: 100
Wyświetleń: 20893

PostForum: Promocja Bloga   Wysłany: 2013-11-24, 12:54   Temat: Blog roku 2013
Tak, zastanawiam się nad wzięciem udziału w tym konkursie. Tym bardziej, że widzę dla siebie odpowiednią kategorię. Bloguję dość krótko, bo od lipca - dlatego nie nastawiam się na nic super. Chcę po prostu zobaczyć, jak to wygląda.
  Temat: W jaki sposób piszesz teksty?
Daria.

Odpowiedzi: 89
Wyświetleń: 21379

PostForum: Ogólnie o blogach   Wysłany: 2013-09-17, 10:20   Temat: W jaki sposób piszesz teksty?
Ja także piszę od razu w bloggerze, nie mam specjalnego miejsca na komputerze na moje wypociny. Choć wiem, że być może powinnam. Ale boję się, że jeżeli już coś będzie miało awarię, to mój komputer, a nie strona, na której mam bloga - a co z tekstami, które miałabym już napisane, gotowe, ale nie opublikowane?
  Temat: [ocena] Powiedzialem.pl - Wasze ogólne spojrzenie na bloga
Daria.

Odpowiedzi: 18
Wyświetleń: 5443

PostForum: Porady blogowe   Wysłany: 2013-09-17, 10:16   Temat: [ocena] Powiedzialem.pl - Wasze ogólne spojrzenie na bloga
Wcześniej nie miałam okazji być na Twoim blogu, więc nie wiem, jak wyglądał poprzedni design. Ten dla mnie jest tragiczny, nie mogłam wysiedzieć na stronie. Oczywiście, nie chcę obrazić - mówię, jakie są moje odczucia, mi się po prostu nie podoba.
  Temat: Co teraz czytasz?
Daria.

Odpowiedzi: 374
Wyświetleń: 75709

PostForum: Biblioteka   Wysłany: 2013-08-23, 19:04   Temat: Co teraz czytasz?
Ości I. Karpowicza.
  Temat: [opinia/porada] Metody Nauczania i nie tylko - blog
Daria.

Odpowiedzi: 13
Wyświetleń: 4777

PostForum: Porady blogowe   Wysłany: 2013-08-21, 15:11   Temat: [opinia/porada] Metody Nauczania i nie tylko - blog
Ja jestem oczarowana, bardzo mi się podoba.
  Temat: [iPad, blogspot] brak narzędzi do formatowania tekstu
Daria.

Odpowiedzi: 5
Wyświetleń: 3571

PostForum: Forum Blogger   Wysłany: 2013-08-21, 14:40   Temat: [iPad, blogspot] brak narzędzi do formatowania tekstu
chomik21m, wyjdę znowu na głupią, ale po prostu w aplikacji Posts wpisałam złe hasło :D Jakieś 10 minut po napisaniu tu tematu już ładnie wszystko śmigało.
Ale, ale. Nadal nie mogę do końca formatować tekstu. Jednak chyba sobie z tym poradzę.
Daria.

PostForum: Forum Blogger   Wysłany: 2013-08-21, 14:30   Temat: [iPad, blogspot] brak narzędzi do formatowania tekstu
Już sobie poradziłam, mogę pisać, dziękuję. Co prawda mam jeszcze mały problem, ale chyba sama go rozwiążę.
Daria.

PostForum: Forum Blogger   Wysłany: 2013-08-17, 15:00   Temat: [iPad, blogspot] brak narzędzi do formatowania tekstu
Nie mam pojęcia, czy temat umieściłam w dobrym dziale - ale lepszego nie znalazłam, jeżeli jednak się pomyliłam, to proszę o przesunięcie go w odpowiednie miejsce.

Otóż, kilka dni temu dostałam Ipada. Uczę się jego obsługi. Idzie mi bardzo dobrze, poza jednym szczegółem. Nie mam pojęcia, jak blogować z tego urządzenia. Na początku ucinało mi stronę w edytorze postów w połowie, wyświetlało się tylko trochę tekstu, mimo że napisałam dużo więcej. Potem poczytałam trochę, dowiedziałam się, że trzeba zainstalować aplikację, w moim przypadku Bloggera. Zrobiłam to. Tu już lepiej, bo strona się nie ucina i mogę pisać. Ale nie mogę formatować. Mam tylko takie podstawowe narzędzia jak kursywa i pogrubienie. Żadnego justowania, wyrównywania do prawej/lewej, narzędzia zmieniającego wielkość czcionki - niczego. A jest mi to potrzebne. Czy ktoś wie, jak temu zaradzić? Zainstalowałam aplikację Posts, która niby do tego jest, obsługuje mój serwer - bez skutku, nie mogę dodać bloga, wyskakuje mi komunikat, że mam się upewnić, czy adres i hasło są dobre + przypomnienie, że aplikacja obsługuje tylko Bloggera i WordPress. Co ja mam robić?
  Temat: Międzynarodowy dzień bez stanika ?
Daria.

Odpowiedzi: 43
Wyświetleń: 18691

PostForum: Kobiece rozmówki   Wysłany: 2013-08-11, 20:37   Temat: Międzynarodowy dzień bez stanika ?
Mam dzień bez stanika codziennie.
Staniki są niewygodne, krępują mi ruchy, a że piersi mam rozmiaru znikomego - nic się nie dzieje, jeżeli są luzem.
Chyba, że sytuacja naprawdę tego wymaga - wtedy biustonosz założę. Ale to się zdarzyło tylko 2 razy w ciągu ostatnich 14 miesięcy.
  Temat: Stephen King
Daria.

Odpowiedzi: 59
Wyświetleń: 17506

PostForum: Biblioteka   Wysłany: 2013-08-10, 15:29   Temat: Stephen King
Dzieła Kinga są jak wino - im starsze, tym lepsze. Nowe? Są dobre na letnie wieczory, ale to już nie to samo, co było kiedyś.
  Temat: Zaproponuj działy
Daria.

Odpowiedzi: 90
Wyświetleń: 44251

PostForum: Rozmowy o Forum   Wysłany: 2013-08-10, 15:27   Temat: Zaproponuj działy
Dział może być, przy czym ja kompletnie nie wierzę w jego moc sprawczą.

Strona 3 z 10
Skocz do: