Czas wolny »
HydePark
|
[dyskusja] Gra z sikaniem
|
Ci Amerykanie przechodzą samych siebie! Sami zobaczcie...
http://www.interia.tv/roz...681,0,1,1113452 |
Ostatni post
Odpowiedzi: 19
|
[reklama] TVN Wiosenna ramówka 2009
|
widzieliście może najnowszą prezentację programów i seriali emitowanych w stacji TVN ? puszczają ją dość często a towarzyszy temu bardzo fajna (moim zdaniem) piosenka.
Jak dla mnie bardzo ciekawy pomysł i jego wykonanie, z miłą chęcią to oglądam chociaż nie przepadam za śledzeniem wszystkiego co reklamują.
a tutaj sama piosenka z ramówki:
Lenka - The Show
|
Ostatni post
Odpowiedzi: 7
|
[Video] Anna Kasprzak spada ze sceny (You Can Dance IV)
|
Omg, wtf? |
Ostatni post
Odpowiedzi: 17
|
[video] Rejected/Odrzucone
|
http://www.youtube.com/watch?v=3XnOIR7VkVw
świetny filmik xD zbiór kreskówek Dona Hertzfeldt'a. czyta Maciej Gudowski |
Ostatni post
Odpowiedzi: 1
|
Goniła was kiedyś policja, może zaprowadziła cię do domu?
|
Zdarzyło się wam by rodzice was odbierali z komendy policji, by krzyczeć teksty obrażające policje przy policji, uciekać przed glinami, zaskoczyć rodziców przyjściem z policjantem, bić się z kimś przy glinach, uciekać przed policjantami itp.
Jeżeli tak wpisz się obowiązkowo.
[ Dodano: 17-08-2008, 16:44 ]
Pojechaliśmy z rodzicami do kumpli, rodzice rozmawiali, my wyszliśmy na dwór.
Zauważył nas policjant, spytał się gdzie mieszkamy. Kumpel powiedział gdzie mieszka.
Poszedł gliniarz z nami do domu. Rodzice (moi i kumpla) się zaskoczyli, dlaczego wróciliśmy z policjantem. Gliniarz wytłumaczył rodzicom, że chodzi o sąsiadów, zadowoleni (że policjant nie w naszej sprawie tzn. że nie my złamaliśmy prawo) uznali że nic się nie stało. |
Ostatni post
|
[video] prawdziwy mega podrywacz
|
... ... ... ... |
Ostatni post
Odpowiedzi: 11
|
Wasze parapsychologiczne przygody
|
JA to osobiście takich nie mam ale może ktoś z was coś ciekawego opowie? ZAliczyć też można nie swoje opowiesli lecz kolegów.. |
Ostatni post
Odpowiedzi: 81
|
mp4, mp3, telefony kom.
|
Siemka, chcialem sie zapytać co sądzicie o tych rodzajach urządzen co macie czego nie, co chcecie kupić itp.
Ja kupuje mp3, i chcialem sie was poradzic, czy kupic mp4 czy mp3, niby mp4 wiecej opcji ale ja chce tylko muzy sluchac.
Jaki macie telefon?
Ja mam siemiens ax72 |
Ostatni post
Odpowiedzi: 34
|
Nie dla idiotów! - pytania klientów w sklepach
|
Nie dla idiotów – sceny z Media Markt(historia prawdziwa)
1. Czego klienci szukają w Media Markt?
- kije od golfa
- płetwy
- części do kombajnów
- tchórzofretki
- piły spalinowe
- skutery
- talerze
- wycieraczki
- buty
- brony
- krzesełka obrotowe
- zapachy do samochodu
- brodziki pod prysznic
- bombki
- skakanki od fitness
- pudełka na prezenty
- sedesy
- taczki
- czepki do pływania
- stolik pod komputer
- okulary
Ciąg dalszy nastąpi!
PS. Tak naprawdę było, to nie są wymysły! |
Ostatni post
Odpowiedzi: 9
|
Alien Autopsy
|
Bardzo przepraszam jeżeli to nie ten dzial ale nie potrafiłem sprecyzować go .. Do humoru to raczej nie pasuje
A więc Szperając po Video google wpadłem na coś fajnego co nazywa się Autopsja Obcego
Można ją obejżeć Tutaj
Oraz prosze o komentarze czy sądzicie że to naprawde ufo
ja szczerze nie wiem .. ale cały czas się nad tym zastanawiam
Edit 15.12.2006
Ciekawe czy udowownili że to Ufo .
Nie śledzę takich rzeczy ale jeżeli ktoś ma takie informacje to by sie oczywiście przydały |
Ostatni post
|
[video] tak się jeżdzi tramwajem po Wrocławiu
|
pomimo, ze Wrocław wprowadza nowe pojazdy komunikacji miejskiej jak chociażby tramwaje niskopodłogowe Skoda czy nowe autobusy Mercedesa, to do ruchu dopuszczone są jeszcze te, które pamiętają chyba prl. Nazwa dla nich, którą słyszałem do tej pory to była ruska rakieta, ale patrząc na ten filmik powiem szczerze, że skojarzenie z bobslejem jak najbardziej trafione |
Ostatni post
|
Witch Doctor
|
link
|
Ostatni post
|
[fanfiction] Fun Fick
|
Tak, tak, wiem, że to dziecinne, jednak cały czas mi się podoba.
gdyby tak zebrać parę osób, które chciałyby pisać taki, to byśmy pisali równolegle, tak, żeby losy każdego z naszych bohaterów się zazębiały
co Wy na to?
ja bym bardzo chciała pisać coś takiego tylko potrzebuję ekipy... |
Ostatni post
Odpowiedzi: 29
|
[reklama] Electrabel - Happy New Year 2009
|
bardzo fajnie wykonana reklama pewnej firmy związanej z energetyką.
a poniżej cały "making of"
|
Odpowiedzi: 0
|
jak Ci minął Sylwester 2008/09
|
Htsz zauważył, że nie mamy na forum tematu o ostatnim sylwestrze. Wspominaliśmy tylko co nieco na shoutbox'ie. [Korzysta z sytuacji i zakłada temat].
Tak więc pytam ja Was. Co wyprawialiście w ta pamiętna noc z 31 grudnia na 1 stycznia.
Przyznajcie się i bez wykrętów |
Ostatni post
Odpowiedzi: 14
|
Jak działają tabletki antykoncepcyjne?
|
Dzisiaj buszując po sieci natknęłam się na pewny, dość głupi, ale bawiący tekst na temat tego jak działają pigułki antykoncepcyjne... Na biologię jak znalazł!
Cytat 1. Kobieta bierze pigułki, a następnie wydala je wraz z moczem.
2. Żaby w wodzie wchłaniają te hormony i w następstwie nie mają potomstwa.
3. Bociany nie znajdują żab na polach więc giną z głodu...
4. ... i nie ma kto przynosić dzieci.
źródło: Dowcipy.pl |
Ostatni post
|
[video] Nippon Kazauwa
|
Normalnie padłam jak to zobaczyłam . |
Ostatni post
Odpowiedzi: 5
|
[video] Wassup 8 lat później
|
pamiętacie historyczne Wassssssup! xD tym razem panowie przedstawieni zostali po 8 latach od tamtego zdarzenia |
Ostatni post
|
[video] Moja mama jest Mikołajem ?
|
nie znalazłem tego niestety sam, zapożyczyłem z wykopaliska na wykopie
Dwoje dzieci wnikliwie przeszukując komodę mamy w sypialni natrafia na kostium... iście mikołajkowy
|
Ostatni post
|
Hytysz, pobiegnij!
|
=> Filmik
PS Włączyć głośniki! |
Ostatni post
Odpowiedzi: 43
|
Śmieszne Pytania Do BRAVO
|
Cytat Od jakiegoś czasu masturbuje się świeczką. Powiedziałam o tym swojej najlepszej przyjaciółce. A ta mi powiedziała, że od tego można zajść w ciążę. Czy to prawda
Pomóżcie!
Darek, 16: Może wyda Ci się to dziwne, ale chodzę z trzynastoletnią dziewczyną.
Bardzo się kochamy i mamy wiele wspólnych zainteresowań. Jestem w takim wieku, że chciałbym już współżyć. Kilka razy próbowałem zbliżyć się do Marty, ale ona wciąż tłumaczy, że nie ma ochoty. Myślę, że poprostu nie chce jeszcze rozpocząć życia seksualnego. Nierozumiem dlaczego tak postępuje, zwłaszcza, że jest już dojżałą i ma miesiączkę. Nie chce jej rzucać dla innej dziewczyny, bo naprawde ją kocham. Jak ją przekonać, by chciała tego samego co ja?
KAROL 18 Długo zastanawiałem sie aby napisac ten list do Wasej Redakcji , ale śadze ,że możecie pomóc rozwiązać mi mój problem. Otóż w wakacje poznałem pewną cudowną dziewczyne Monike , jest w moim wieku i jest już doświadczona. Po tygodniu zaproponowała mi abyśmy zaczeli sie kochać , ale ja sie boje i przed tym pierwszym razem mam pytanie czy mój członek może utkwić w jej pochwie ?
I co mam zrobić i jak sie zachować jeśli tak sie stanie i nie będe mógł go wyjąć.
Prosze o szybką odpowiedz , bo jesli nadal bede bał sie tego zrobić to ona przestanie mnie kochać.
MISS 16
-Droga redakcjo!Byłam u przyjaciółki na prywatce i poznałam cudownego chłopaka!
Nazywał sie damian i był taki słodki!Wszystkie koleżanki mi zazdrościły!
Zaproponował mi wspołżycie lecz ja odmówiłam!Teraz sie do mnie nie odzywa i puszcza plotki po szkole!Czy dobrze zrobiłam??Może gdybym sie zgodziła to kochałby mnie tak ja jego!??POMÓŻCIE!zrozpaczona czytalniczka!
Aneta 15lat:
Droga redakcjo nigdy do was niepisalam ale zdarzylo sie cos okropnego kiedy rozmawialam z kolezanka doradzila mi zebym sie zmasturowala i kiedy to robilam poczulam przebicie sie blony czy to oznacza ze niejestem juz dziewica??czekam na odpowiedz
Olek 17lat:
Mój problem polega natym ze po nocach sni mi sie ze uprawiam seks ze swoim mlodszym bratem. Sen ten powtarza sie dosyc czest czy to oznacza ze jestem gejem??
Marcin 18lat
Koledzy smieja sie ze mnie ze jeszcze niepilem alkocholu ani nie calowalem sie z dziewczyna co mam iim odpowiadac POMOCY
Drogie BRAVO! Nazywam się Joanna i mam 14 lat,ostatnio byłam na imprezie i pierwszy raz w zyciu robiłam to z chłopakiem oralnie..on miał 23 lata...wszystko widziała moja starsza siostra która wezwała policje i Konrada aresztowali.Po paru dniach wezwano mnie na komende,dowiedziałam się,że Konrad,którego bardzo pokochałam jest jakimś pedofilem czy coś takiego..nie wiem co mam o tym mysleć...Co to znaczy pedofil i czy mam z nim zerwać??
Drogie Bravo mam 17 lat i straszny problem.Ostatnio koleżanka powiedziala mi ze przez pocałunek można zajść w ciązę.Czy to prawda?? I czy chodzi tylko o taki w usta czy w policzek też? Prosze o szybką o...
Pare miesiecy temu zaczelem sie masturbowac.troche sie martwie.. za kazym razem razem konczy sie to wytryskiem.czy to jest normlane? czy moge przez toprzyszlosci byc bezplodny ,bo nie bede mial wystraczajacej ilosci spermy?
jej nie wywalajcie , napisze 16+ bo to sa przeciez wypowiedzi dzeci ale jakie smieszne odemnie no comment
choc sam nie mam 16 lat ale to naprawde zalosne a zarazem przykre i mam nadzieje ze wy nie macie takich problemow , ale martwie sie ze kolezanka starszej siostry jest w ciazy bo dala mi buziaka , ale to moze ja musze dac jej buziaka zeby ja zaplodnic(??) |
Ostatni post
Odpowiedzi: 54
|
Czy gryziecie się czasami w policzek?
|
Tak wiecie... Od środka. Ja ugryzłam się wczoraj i teraz jedząc pierogi boli mnie Arek, nie zabijaj mnie za ten temat.
Wypowiadajcie się na temat rzeczy, które robicie nieświadomie i Was cholernie wkurzają |
Ostatni post
Odpowiedzi: 35
|
Przypatrzcie Sie Uwaznie Obu Fotkom
|
http://members.home.nl/saen/Special/zoeken.html
patrz uwaznie az znajdziesz roznice... |
Ostatni post
Odpowiedzi: 26
|
kliknij - pomóż zasadzić drzewa w amazonii !
|
Bardzo znana firma Prizee otworzyła jakiś czas temu stronę, na które ludzie mogą zakładać własne wirtualne lasy i poprzez codziennie wchodzenie pielęgnują je i powiększają ilość listków w puli. Jeżeli łączna suma wszystkich listów w wirtualnych lasach osiągnie 100 000 000 wtedy sponsorzy wpłacą 10 000 Euro organizacji, która zasadzi lasy w Amazonii
utworzyłem dla nasz blogowiczowy las, jeżeli będziecie mieli czas to klikajcie na niego codziennie, przyczynimy sie do zrobienia czegoś dobrego dla naszego globu, bo wiadomo, ze jak są drzewa to jest produkowany tlen
http://blogowicz.act4trees.com/ |
Ostatni post
|
pomoc z tatuazem
|
Nie wiedzialem gdzie umiescic tego posta, wiec pisze tu, otoz widzialem iz jest tu wiele utalentowanych osob, ktore bylyby wstanie mi pomoc. A wiec chce zrobic tatuaz na szyji, mam jego wizje ale jestem kompletnym beztalenciem i widze tylko obraz w glowie nie umiem go przelac w zaden sposob w rzeczywistosc. Moje pytanie jest takie, czy ktos bylby w stanie pomoc mi stworzyc taki obraz?? |
Ostatni post
|
Deszcz meteorytów
|
Co roku, mniej więcej w połowie sierpnia widać wyraźnie spadające meteoryty. Dzisiaj widziałam jak jeden spadał... Coś cudownego! Niestety widziałam niewiele, bo mieszkam w mieście i jest troszkę za jasno na takie obserwacje... W każdym razie może ktoś z Was widział coś więcej? |
Ostatni post
Odpowiedzi: 10
|
[ na skróty ] składanie ubrań
|
przeglądam strony i natrafiłem na coś bardzo ułatwiającego życie szczególnie panom, tak sądze
link: http://video.google.com/v...596033143095005
macie jakies inne patenty na koszulki, skarpetki, spodnie itp ? |
Ostatni post
|
Jak zepsuć komuś zdjęcie...
|
http://dilidou.com/2008/1...119_photos.html
co o tym myślicie? |
Ostatni post
Odpowiedzi: 20
|
Skaryfikacja
|
Mieliśmy już piercing, tatuaże, implanty... Co ludzie jeszcze ciekawego wymyślili? To, co wymieniłam na samym początku jeszcze jest do przyjęcia, społeczeństwo to zaakceptowało... A co to jest skaryfakcja? Gdy to zobaczyłam to omal nie zemdlałam... Czyżby ludzie wracali do epoki kamienia łupanego?
Według Wikipedii jest to...
Cytat Skaryfikacja (łac. scarificare - drapać; ang. scar - blizna) - odmiana sztuki zdobienia ciała poprzez nacinanie, zadrapywanie lub wypalanie skóry tak, że w danym miejscu tworzy się jasna tkanka bliznowa. Przez umiejętne uszkadzanie skóry otrzymuje się wzory i desenie.
Skaryfikacja była niegdyś typowa dla pierwotnych grup etnicznych, obecnie stała się modna w cywilizowanym świecie, obok artystycznego tatuażu i piercingu. Skaryfikacje wykonuje się między innymi poprzed wypalanie, odmrażanie a także wycinanie i usuwanie skóry.
Na YT możecie zobaczyć jak zajmują się tym profesjonaliści -> LINK |
Ostatni post
Odpowiedzi: 11
|
podpis dla klimatu
|
do polowy grudnia trwa akcja podpis dla klimatu mozna sie w necie podpisywac pod manifestem.sprawa globalnego ocieplenia to powazna kwestia i wszyscy sie powinni zaangazowac!! jak sie podpiszecie to dacie znac ze zalezy wam na redukcji emisji co2 do atmosfery.do tego jutro i w czwartek w wawie bedzie mozna zobaczyc pomaranczowe figurki symbolizujace kazdy podpis.poleca:D:D |
Ostatni post
Odpowiedzi: 14
|
|