Ja mam sruki kuki czyli LG KP500 Cookie, żałuję, że dałam się 2 i pół roku temu uziemić umową ale na szybkiego był mi potrzebny nowy telefon heh. Jak tylko mi się ona skończy biorę jakiegoś porządnego smartfona. A dawniej miałam dużo telefonów od pamiętnej Nokii 3310 ( miałam jeszcze jakąś starszą ale nie pamiętam co to za model) poprzez jakieś Samsungi, inne Nokie, jakiś tel Philipsa, Motorolkę i sama juz nie wiem bo tyle ich było .
Imię: Agnieszka
Wysłany:
2012-05-14, 18:24
Na początku miałam Nokia 3410, który służył mi na czas zielonej szkoły jak i długo po tym. Następnie miałam LG, ale nie pamiętam jaki model. Później znów Nokia, ale ty razem 6300 i długo mi służyła, a obecnie mam też Nokię 7230.
madamebilberry [Usunięty]
Wysłany:
2012-05-14, 18:33
Na początku mały zgrabny Siemens C72, kupiłam do za ciężko nazbierane pieniądze. Wkurzał mnie strasznie, bo się zacinał i resetował. Kiedy doszłam do wniosku, że nigdy więcej Siemensa, kupiłam Sony Ericssona W300i. Wśród znajomych wywoływał falę zazdrości (nikt oprócz mnie wtedy nie miał telefonu z odtwarzaczem mp3!). Kiedy znudził mi się Sony oddałam go matuli, a kupiłam LG KS 360. Ale ten też mnie zawiódł, po upadku odpadła od niego klawiatura. Nigdy więcej LG. Teraz mam Motorole Flip-out i jak na razie jestem zadowolona ;D
Miałem przez niecały miesiąc tuż przed przesiadką na Swifta z Androidem. Nic pozytywnego o nim nie powiem.
werka Blogger.Klub
Wysłany:
2012-05-31, 14:27
Aktualnie posiadam Sony Ericsona Elma , choć zapierałam się przed nim jak mogłam, bo preferuje raczej Nokie. Telefon w porównaniu do innych Sonych jest naprawdę fajny i dość łatwy do obsługi, wygląd ma też całkiem niezły.
Zastanawiam się nad modelem Noki C3 albo Asha 302. Co myślicie? Jesteście zadowoleni, jeśli macie?
LG Swift GT540, ale ogólnie nie polecam, posiadam go około roku czasu, to mi slot na kartę microSD padł i nic z tym najprawdopodobniej nie zrobię, aczkolwiek telefon sam w sobie jest dość dobry bo można wgrywać nieoficjalne softy.
Ja posiadam obecnie Samsunga Galaxy S PLUS a poprzednio miałem nokia E51, E50, 6600, Motorola e398, e365. Powiem tylko tyle, że przez najbliższy czas nie chce widzieć nokii na oczy zawsze bałem się samsunga ale ten model po prostu wymiata. Oczywiście gdyby nie pakiet 1gb to nie wypłaciłbym się z rachunkami ale tak to mistrzostwo. Bardzo polecam ten telefon
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).