Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Na stronie wpisu widzę przyciski lubię to i udostępnij.
Dziwna sprawa. Sprawdziłam to. W mozilli mi się nie wyświetlają te przyciski a w operze tak. Nie rozumiem .
I teraz jak zamieniłam, co trzeba zamienić to będzie liczyło lubienie każdego postu osobno? Bo w sumie w każdym mam 1 polubienie, dlatego się zastanawiam .
Tak powinno liczyć każdy wpis oddzielnie. Po to była ta zmienna bloggera. Widocznie wszystkie posty są polubione tylko raz ;-)
Na to wygląda ;-). Tylko dziwi mnie, że na operze i explorerze się wszystko ładnie wyświetla a w firefoxie nic nie mam. Podejrzewałam ad blocker, ale jak go wyłączyłam to dalej się nic nie wyświetla.
Na to wygląda ;-). Tylko dziwi mnie, że na operze i explorerze się wszystko ładnie wyświetla a w firefoxie nic nie mam. Podejrzewałam ad blocker, ale jak go wyłączyłam to dalej się nic nie wyświetla.
ja korzystam z firefoxa i się wyświetla, więc to raczej wina jakiegoś blokera.
ja korzystam z firefoxa i się wyświetla, więc to raczej wina jakiegoś blokera.
Masz rację, mam wtyczkę DoNotTrackMe. Nie skojarzyłam.
Ale coś jest jeszcze nie tak. W wersji mobilnej nie wyświetlają się te ikonki tylko coś takiego:
Witajcie, skorzystałem z poradnika, wszystko się udało, tylko mam mały problem. ma ktoś może pomysł jak wyrównać ten like Facebook'a z resztą przycisków w linii?
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).