Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Ogólnie - świetny serial, jeden z lepszych, które oglądałam. Mi osobiście dłużył się i nudził troszkę sezon 3, jednak przyznałabym w skali 1-5, soczystą 5!
A mnie ten serial wkręcił, że łoesu! Dwa miesiące wykreślone z życia - codziennie wieczorem musiałam zobaczyć chociaż jeden odcinek. Fakt, że przykro było oglądać, jak z odcinka na odcinek znika zacięcie komediowe i robi się coraz bardziej dramatycznie, ale i tak... scenariusz rozpisany znakomicie, aktorzy dobrani rewelacyjnie, czego chcieć więcej. Jestem ciekawa nowego show twórców inspirowanego BB "Better Call Saul" - będzie spoko, czy będzie to już typowa produkcja do robienia kasy na fanach serialu-matki?
Jestem ciekawa nowego show twórców inspirowanego BB Better Call Saul - będzie spoko, czy będzie to już typowa produkcja do robienia kasy na fanach serialu-matki?
przekonamy się już niebawem. Pojawiają się już trailery i urywki z tego serialu:
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Wielokrotnie polecał mi serial chłopak mojej byłej współlokatorki, ale jakoś się nie zdecydowałem. Czuję, że jednak czas to zmienić, jak tylko dokończę to, co teraz oglądam.
Początek - świetny. Ciekawa historia chorego nauczyciela, który za wszelką cenę chce zdobyć pieniądze na leczenie. Postanawia współpracować z byłym uczniem, który aktualnie jest dilerem narkotyków. No czego chcieć więcej? Wszyscy bardzo zachwalali mi ten serial i jakiś rok temu skończyłam go oglądać. Pierwsze sezony były świetne, ale później akcja zrobiła się trochę naciągana i jakoś przemęczyłam te ostatnie odcinki. Nie zmienia to jednak faktu, ze warto obejrzeć ten serial. Zwłaszcza jeśli interesujemy się chemią.
Jak dla mnie to również świetny serial. Mimo wszystko lubię trochę krótsze seriale i fajnie jakby skończył się na 4 sezonie. Wtedy byłby zupełnie inny wydźwięk serialu, ale chyba wolałabym wcześniejsze zakończenie. Ale ja po prostu lubię krótsze seriale.
Zakręconapozytywnie WordPress.Klub
Wysłany:
2016-01-16, 00:45
BB to najlepszy serial jaki w życiu oglądałam! Mogę to powiedzieć z czystym sercem i pokuszę się nawet o stwierdzenie, że żaden inny nie zastąpi pustki w moim sercu jaka powstała po jego zakończeniu chociaż właśnie zaczęłam oglądać "Better Call Saul" i mam nadzieję, że on trochę uleczy moje serce
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).