Wiesz, nie widze nic zlego w posiadaniu ilus tam godzin, ale mam nadzieje ze nikt nie wzia sobie tych slow do serca...
Jak ktos pisze posta i jest na nie swoim komputerze, to ma sie co chwile logowac? i jeszcze tu jest tak z haslami namieszane.
[ Dodano: 16-05-2008, 17:46 ]
Ja swojego nawet nie znam.
______________________________________________________ BRAVERY CALLS MY NAME
nie rozumiesz chyba :> napisałem ze standardowo sesja trzyma jeszcze 90sekund po tym jak przestajesz cokolwiek tu robić, to, że wywala to jakiś odrębny problem, ewentualnie problemy sesja-baza.
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
To widze, ze problemow troche jest, bo jak pisze posta, napisze w ok.1-3 min., wysylam i nic, bo okazuje sie ze jestem niezalogowany, dobrze wiem ze nic nie robiac, wywala, ale jak pisze posta, tez.
[ Dodano: 16-05-2008, 20:48 ]
Choc to mnie dziwi, bo patrzac na regularnosc, odswiezania i czas, jaki przebywam, to rzeczywiscie, nie jest zle, ale wywala tak czy inaczej.
Pomogła: 30 razy Wiek: 42 Dołączyła: 01 Maj 2008 Posty: 875 Miasto: z DNA
Wysłany:
2008-05-16, 21:05
ja tam problemów z logowaniem nie mam ale chyba tylko dlatego, że mam autologowanie ^^
swoją drogą jeśli chodzi o zmiany... to czemu gdzieś zniknęła paginacja wątków? @_@ chyba, że jestem ślepa i gdzies supełmalymi cyferkami jest...
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Teraz jest moda na serwisy społecznościowe takie jak Grono, Nasza klasa, MySpace itp.
- podsumowując, chcesz coś napisać, wyrazić hm, jakąś opinię, ale raczej Ci to nie wychodzi. Jakoś ufo, pierwszy raz słyszę, że jest moda akurat na to, a nie na coś w rodzaju bloga, chociaż obie propozycje są do dupy. Tak, tak, to tylko ja jestem zacofana i mama mnie nie kocha?
Bo żyjesz w Rzeszowie, czyli w zacofanym miasteczku.
Cytat
A wracając do tematu - mnie też wywala z forum. Powinieneś coś z tym zrobić. Grafika ogólnie jest okej, i chwała Ci za to, ale można było troszeczkę podtegować. Tak poza tym emotikonki nie działają, a jak działają to źle, jak patrzę na twój profil to zamiast ava widzę :wstyd: , u Matarciego było ostatnio :niepewny: a u Inez :/ . Oryginalne, prawda?
Mnie też, a czasem jakieś błędy wyskakują i posty, które dodałem nie pojawiły się.
Moze o cos innego chodzi, u mnie juz taki problem nie wystepuje, ale czesto bylo tak, ze nie bylo takich bajerow i moglem byc tylko na pierwszej stronie albo jak na nastepnej bylo malo postow, to widzialem tylko ta i te kilka postow i zadnej wiecej, jakbym utkna w srodku dyskusji lub na jej koncu, bez mozliwosci, zobaczenia jej poczatku, ale jak wylaczalem i wchodzilem znow, to bylo juz dobrze.
[ Dodano: 17-05-2008, 08:06 ]
A, i jeszcze cos, czesto jest blad przy wysylaniu postow, ale mi akurat wysyla, od razu po wyslaniu, wyskakuje blad, ale post na szczescie jest.
Imię: Asia Pomogła: 39 razy Wiek: 37 Dołączyła: 21 Wrz 2007 Posty: 1500 Miasto: Warszawa
Wysłany:
2008-05-17, 21:16
Lukem, złoty chłopak, zawsze coś mądrego powie
to, co mnie naszło. wiadomo - naprawić, bo się sypie. ale ja też bym jakoś usprawniła poruszanie się po wątkach. boczne menu byłoby chyba naprawdę wskazane. ja tutaj wchodzę i widzę chaos.
[ Komentarz dodany przez: Lukem: 17-05-2008, 23:10 ]
Nie słódź mi tak, bo się rozpłynę.
______________________________________________________ teraz ja jestem sprite, a ty pragnienie
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).