Htsz
Blogger Product Expert Blogowicz.Team

Zaproszone osoby: 84
Imię: Arkadiusz Narowski
Pomógł: 816 razy Wiek: 39 Dołączył/a: 01 Sty 2006 Posty: 8949 Miasto: Wrocław
|
Wysłany:
2008-05-14, 22:38 Zmiany na forum - twoje propozycje
|
|
|
powoli zbliżamy się do 2000 zarejestrowanych użytkowników, dobrze widać ilu z nich jest aktywnych, próbowałem pisać raz czy dwa do wszystkich ale pewnie uznali to za spam.
Dobrze wiem, że forum wymaga modernizacji, chociażby wyglądu, i tutaj moje pytanie do Was. Chciałbym poznać Waszą opinię i wasze sugestie na temat zmian na forum, co istotnego dla Was powinno się tu zmienić w pierwszej kolejności ?
zaproponujcie swój wygląd, może być projekt graficzny opracowany przez was - taki szkic jak widzicie forum albo jakiś gotowy styl do PHPBB - podajcie do niego linka i krótko opiszcie dlaczego właśnie takie coś.
Ja osobiście mam pomysł na dorobienie bocznego menu gdzie znajdowałyby się ostatnio dodane tematy i posty, najpopularniejsze tematy i inne tego typu rzeczy. Wrzuciłoby się tam też panel użytkownika a niezalogowani mieliby w tym miejscu pola login i hasło do logowania.
czekam na wasze opinie - te konkretne są na prawdę pomocne i ważne, bo wspólnie powinniśmy tworzyć to forum więc niechaj każdy da coś od siebie, nawet jeżeli miałby być to tylko pomysł.
|
______________________________________________________ nie radzisz sobie? pomoc indywidualna oraz blogi i strony na zamówienie
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąć lubię to! na facebooku. |
|