Pomogła: 9 razy Wiek: 36 Dołączyła: 15 Mar 2006 Posty: 599 Miasto: Waldenburg
Wysłany:
2006-03-18, 22:43
Moje pierwsze szablony powstaly w listopadzie 04 roku i sa okropne. Kiedys bardzo mi sie podobaly, ale poziom moich ambicji i aspiracji byl znacznie mniejszy. Bylam z siebie bardzo dumna, a teraz nie potrafie sobie przypomniec dlaczego.
______________________________________________________ You'll Never Walk Alone
Artur Ownlog.Klub
Zaproszone osoby: 15
Dołączył/a: 07 Mar 2006 Posty: 356
Wysłany:
2006-03-18, 22:45
Georgiana, fajny i jest lepszy nawet o dtych co wild robi aktualnie
hihih .. i tak świetnie ci wyszło
Jak przypomnę sobie swój pierwszy to mam ochotę zakopać się głęboko razem z robakami. I to też tego typu, ciemne, mroczne i ociekające krwią ;D
Pomogła: 9 razy Wiek: 36 Dołączyła: 15 Mar 2006 Posty: 599 Miasto: Waldenburg
Wysłany:
2006-03-18, 22:57
Heh, na plytach z kopia dokumentow mam starsze szablony. I choc jest mi wstyd kiedy je ogladam, to chce je zostawic, dalej kolekncjonowac i wyciagac wnioski. Czlowiek uczy sie na bledach, w dodatku przez cale zycie.
Dlatego zamiast siegnac po lopate, to lepiej jest otworzyc program graficzny i pokabinowac
______________________________________________________ You'll Never Walk Alone
en-songe [Usunięty]
Wysłany:
2006-03-18, 23:11
O, to prawda. Ja też mam mnóstwo starych szablonów na kompie, tylko dla siebie. I lubię je oglądać, patrzeć ile rzeczy się od tamtej pory nauczyłam i o dochodzić do wniosku, że wszystkiego można się nauczyć.
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).