Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Według mnie działy powinny mieć nazwy charakterystyczne, a nie takie jakie są w KAŻDYM serwisie szablonowym. Blogowicz kojarzyłby sobie działy z naszym serwisem ("Acha, widziałam taki fajny szablon w jakimś serwisie w dziale [jakimśtam]... Takie działy są tylko na blogowicz.info, więc to musiało być właśnie TAM!").
Tylko to musi być bez przesady, mniej kumaci muszą przecież od razu skminić, że chodzi o podział szablonów a nie o jakieś niewiadomo co :}
Acha, jeszcze jedno. Myślę, że pod nazwą działu powinien być króciutki (dosłownie jednozdaniowy) opis zawartości.
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
N`talia [Usunięty]
Wysłany:
2006-03-18, 16:23
no a onmouseover?... myślę, że to byłoby lubiane przez blogowiczów :} Jak dla mnie zaoszczędziłoby to im czasu, przyśpieszyło poszukiwania odpowiedniego szablonu...
Zaproszone osoby: 12 Pomogła: 14 razy Dołączyła: 15 Mar 2006 Posty: 834
Wysłany:
2006-03-18, 16:39
Nie rozumiem zalozenia kategorii zycie. Moze daloby sie jakos posegregowac te szablony na inne dzialy. Poza tym mozna by dodac dzial, w ktorym bylyby same male szablony, zauwazylam ze sa bardzo popularne.
A co do nietypowosci, to zamiast podzialu wzgledem motywow mozna zrobic kolorystyczny, nie jako glowna kategoria ale podkategoria. Jest taka mozliwosc? Na przyklad w rysunkowych moznaby zrobic podkategorie manga i reszta. W ludziach: kobiety, mezczyzni i gwiazdy Fajny bylby tez dzial z szablonami abstrakcyjnymi, wtedy nie byloby takiego problemu z przypisaniem.
______________________________________________________ Cross me, and you'll soon discover that under this playful, girlish exterior beats the heart of a ruthless sadistic maniac :>
N`talia [Usunięty]
Wysłany:
2006-03-18, 16:43
albo kategoria typowo damskie i typowe męskie ;d (btw, teraz to dobrego szablonu dla faceta ze świecą szukać xD)
en-songe [Usunięty]
Wysłany:
2006-03-18, 16:45
Podkategorie można tworzyć i tworzyć.. Żeby tylko użytkownicy się w tym nie pogubili. Na dwustopniowych będzie trzeba chyba poprzestać. Ale to dobry pomysł.
Cytat
no a onmouseover?
a to byłoby ciekawe i wygodne dla odwiedzających, rzeczywiście. Gdyby od razu mieli wgląd na zawartość.
Co do szablonów dla facetów, to Artur już się tym zajmie.. :P
Zaproszone osoby: 12 Pomogła: 14 razy Dołączyła: 15 Mar 2006 Posty: 834
Wysłany:
2006-03-18, 17:09
A ja niektorym kazalam zalozyc bloga jako terapie. I teraz widze, jak im sie to spodobalo i od razu poczuli sie lepiej :>
A wracajac do kategorii, to ma ktos jakies inne pomysly?
______________________________________________________ Cross me, and you'll soon discover that under this playful, girlish exterior beats the heart of a ruthless sadistic maniac :>
N`talia [Usunięty]
Wysłany:
2006-03-18, 17:09
G.- ja wprost przeciwnie :p nawet sporo znam takich, co interesują się grafiką i robieniem szablonów ;} (i robią to lepiej ode mnie xD)
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).