Zaproszone osoby: 12 Pomogła: 14 razy Dołączyła: 15 Mar 2006 Posty: 834
Wysłany:
2006-06-10, 18:10
Propozycja przyjeta. Nalezy sie 5 zł plus vat.
______________________________________________________ Cross me, and you'll soon discover that under this playful, girlish exterior beats the heart of a ruthless sadistic maniac :>
Pomogła: 9 razy Wiek: 36 Dołączyła: 15 Mar 2006 Posty: 599 Miasto: Waldenburg
Wysłany:
2006-06-11, 02:07
Zastanawiałam się nad kategoriami. Wszyscy jesteśmy zgodni co do tego, że ich nazwy powinny być unikatowe. Dość sporo ostatnio rozmyślam o uczuciach i tak mi wpadło do głowy, żeby pogrupować szablony wg towarzyszących nam nastroji.
Wysłany:
2006-06-11, 10:33
Georgiana napisał/a:
zbuntowane
No co ty, to chyba musialby byc najwiekszy dzial zeby zaspokoil gusta 70% nastolatkow w wieku 14 - 17
Jednak sadze, ze dobry pomysl jest nazwac to jakos inaczej niz mroczne, muzyczne i tak dalej Georgiano, główka pracuje
______________________________________________________ Cross me, and you'll soon discover that under this playful, girlish exterior beats the heart of a ruthless sadistic maniac :>
mozna zrobic 3 rodzaje kategorii wg.
-tyematyki (tak jak jest teraz)
-nastroju (np mroczny )
-wykonania technicznego (pionowy/poziomy/suwaki albo np css validiated czy cos w tym stylu)
______________________________________________________ jestem moron i uzywam painta
a ty
[you]
?
Nelly [Usunięty]
Wysłany:
2006-06-11, 12:10
Trzeba uważać, żeby nie przesadzić z tą oryginalnością, bo utrudni tylko użytkownikom poszukiwanie szablonów.
Oryginalność można wykazać poprzez jakiś przedrostek (np. BlgLudzie, blg.ludzie), oryginalny wyraz (np. ludziska, ziomki, ludziki), czy też forme zapisu (np. LuDzIe, ludz13).
Nelly, nie masz prawa kasowac notatek moderatorow i administratorow!! Kazalam ci przestac uzywac tego koloru i masz sie zastosowac zamiast utrudniac sprawe. / Frozen
Artur// Jeszcze raz zobacze kolorowy post i bedzie kolejny warn.
Wysłany:
2006-06-11, 12:42
Nelly napisał/a:
ludziska, ziomki, ludziki
Dla mnie to wiocha a nie oryginalnosc.
Nelly napisał/a:
czy też forme zapisu (np. LuDzIe, ludz13).
jeszcze gorzej O_o
Nelly [Usunięty]
Wysłany:
2006-06-11, 12:59
Cytat
Oryginalność można wykazać poprzez jakiś przedrostek (np. BlgLudzie, blg.ludzie), oryginalny wyraz (np. ludziska, ziomki, ludziki), czy też forme zapisu (np. LuDzIe, ludz13).
Forma 'np.' sygnalizuje to, iż pomysł jest otwarty na propozycje.
Wysłany:
2006-06-11, 13:03
Ja komentuje wlasnie te przykladowe formy ktore wydaja mi sie szczytem smieszne, zeby nie mowic dosatniej. Liczy sie to, zeby kategorie cos soba wyrazaly a nie byly napisane w jakis sposob ktory jest krzykliwy. Poza tym mowilismy cos na temat uzywania kolorow. Po to jest domyslny, zeby taki byl, a jak lubisz sobie kolorowac literki to rob to w zeszycie do religii Bedziesz mogl pokazac ksiedzu podczas koledy.
Nelly [Usunięty]
Wysłany:
2006-06-11, 13:34
Frozen Lust napisał/a:
Liczy sie to, zeby kategorie cos soba wyrazaly a nie byly napisane w jakis sposob ktory jest krzykliwy
O to chyba pośrednio chodziło.
Frozen Lust napisał/a:
Po to jest domyslny, zeby taki byl, a jak lubisz sobie kolorowac literki to rob to w zeszycie do religii Bedziesz mogl pokazac ksiedzu podczas koledy.
Nie mam zwyczaju pokazywać księdzu zesztu od religii.
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Pomogła: 9 razy Wiek: 36 Dołączyła: 15 Mar 2006 Posty: 599 Miasto: Waldenburg
Wysłany:
2006-06-11, 15:20
Propozycja Morona wydaje sie bardzo dobra Wtedy nikt nie bedzie mial watpliwosci czego gdzie ma szukac.Wiec osatecznie na jakie kategorie sie decydujemy ?
______________________________________________________ You'll Never Walk Alone
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).