webbazar jest dla użytkowników forum a nie dla przypadkowych/jednorazowych gości
A nie pomyślałeś że "darmowa reklama" może przyciągnąć stałych bywalców? Gdy będzie możliwość wstawiania ofert na webbazarze więcej wyników google będzie kierowało do tego forum. Internauci zainteresowani produktem wejdą na forum i z pewnością zobaczą także inne wątki. Sądzę że przynajmniej 1/10 osób się zarejestruje
Cytat
a w tej chwili 10 postów łatwo nabić czego jesteś przykładem ciekawe czy i ile razy tu jeszcze zawitasz.
Osobiście nie jestem zwolennikiem forum ogólnotematycznego. Przesiaduję tylko na jednym -> WH -> WebHelp [webhelp.pl].
Cytat
co do osób niezalogowanych-gości -> zwiększa to ilość spamu robionego przez ludzi (reklamy ect., głupie posty) oraz tego produkowanego przez roboty. Ja nie mam ochoty sprzątać codziennie stosów bezwartościowych postów i tematów
co do reklam spamerskich i głupich postów masz rację. Odnośnie robotów: da radę się zabezpieczyć.
A nie pomyślałeś że darmowa reklama może przyciągnąć stałych bywalców? Gdy będzie możliwość wstawiania ofert na webbazarze więcej wyników google będzie kierowało do tego forum. Internauci zainteresowani produktem wejdą na forum i z pewnością zobaczą także inne wątki. Sądzę że przynajmniej 1/10 osób się zarejestruje
wystarczająco dużo osób zagląda tutaj z google a jeżeli chodzi o przeglądanie innych wątków przez tych zaglądających to już znalazłem sposób, będzie niedługo boczne menu z popularnymi i nowo napisanymi postami na forum. Powtórzę - webbazar jest dla stałych bywalców, nie dla przypadkowych gości. To nie forum webhelp
Cytat
Osobiście nie jestem zwolennikiem forum ogólnotematycznego. Przesiaduję tylko na jednym -> WH -> WebHelp [webhelp.pl].
to jest forum blogowe dla blogerów i osób interesujących się blogami, działy ogólnotematyczne są tu jedynie dodatkiem rekreacyjno-rozrywkowym.
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).