Zazwyczaj metalcore i muzyka filmowa, jednak mam wiele innych ulubionych artystów spoza tych gatunków jak np. James Blake, Brand New czy Circa Survive. Jestem taką jedną wielką mieszanką jeśli chodzi o gust muzyczny.
Głównie słucham rock'a, moi ulubieńcy to Nickelback i Daughtry. Ale przeszłam przez prawie wszystkie rodzaje muzyki i z każdego coś mi zostało, więc chętnie posłucham Shakiry i starej Rihanny, EastWest Rockers, Grubsona czy Mesajah'a, Lady Punk, Perfect, Kasi Kowalskiej, czasem otrę sie o muzykę klasyczną czy stare kawałki Scootera czy Vengaboys. Jak widać, słucham wszystkiego co w ucho wpadnie
Od 4 lat "siedzę" w reggae i tych pokrewnych gatunkach, jak raggamuffin czy roots reggae. Jednak ograniczeń nie lubię i zdarza mi się słuchać rocka, heavy metalu, indie popu czy bluesa.
Ja w zasadzie nie ograniczam się jeśli chodzi o gatunki muzyczne. Na co dzień słucham rocka, indie popu, bluesa, folku. Muzyki klasycznej też słucham, głównie jak robię jakieś projekty, piszę notkę na bloga lub po prostu się uczę, bo pomaga mi się to skoncentrować.
Jedynie czego nie dam rady słuchać to disco polo, techno i tego typu mózgotrzepy.
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).