Lovestern Galaktika Project , 4 Strings , Paul Adam Walter,Potatoheads,Svenson &Gielen,Technoboy ,The Beholder, Max Enforcer,Kay Cee , - stara gwardia
Przetestujcie to-Tłucze dobrze :
The Beholder & Max Enforcer - Bitcrusher
Zachęcam do odwiedzenia mojego bloga Dożo takiego klimatu
Osobiście nie przepadam za tego typu "muzyką". Brak jest tu bezpośredniego oddziaływania człowieka na instrument (oczywiście można mi zarzucić, że mikser czy keybord to jakaś forma instrumentów) jednak powinna być ona dziełem człowieka, a nie programu/komputera.
______________________________________________________ Gdy Twoje trzecie oko ma zeza
W czasach, kiedy muzyka techno święciła triumfy, czyli w latach 90., była dla mnie strawna tylko w małych porcjach i raczej w "lightowej" wersji pop, niż to co dominowało np. na imprezach typu "Love Parade". No bo to w końcu produkcja bardziej do tańczenia, niż do słuchania. Ale wraz z upływem lat coraz częściej wraca się do dawnej muzyki. Kilka lat temu dwaj giganci elektronicznych dżwięków Martin L. Gore i Vince Clarke nagrali album inspirowany klasyczym techno lat 90. Był to w zasacie eksperyment i okazja do zabawy z możliwościami różnych instrumentów elektronicznych - ale moim zdaniem wyszło bardzo ciekawie.
https://www.youtube.com/watch?v=oztKJLPj3S0
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).