http://youtube.com/watch?...feature=related prędzej uderzałabym w takie klimaty, BSE, Cris Liberator itp, jak i chillout, ale transik dobry nie jest zły - zależy od rodzaju imprezy i środków psychoaktywnych, które akurat są na rynku
swoją drogą fascynuje mnie ten proces, w jaki młodzi ludzie całkowicie przeciwni narkotykom, papierosom i innym używkom po pewnym czasie zażywają to i śmieją się z tego, jaką niechęcią to kiedyś darzyli...
Nevada, stokrotne dzięki za Noisię (jakkolwiek się to odmienia).
Na wymienianie ulubionych piosenek chyba nie wystarczyłoby mi czasu ani przestrzeni (szybciej zajrzeć na mój profil Last.fm), ale ogólnie lubię prawie każdy gatunek podszyty elektroniką. Szczególnie goa/psytrance.
Watpie czy jest cos co mnie przekona , bym sluchal tak od siebie tego wszystkiego.
Jedynie co to ATB , Robert Miles , Tiesto i Paul Van Dyk.
Chyba tylko tyle , wiecej chyba nic mi sie nie spodoba , nie jestem wybredny , ale nie lubie zbytnio takiego czegos...
______________________________________________________ BRAVERY CALLS MY NAME
Moze dlatego , ze jak kiedys ich sluchalem , w latach szczeniactwa.
Co do Noisia , to moze byc , tyle ze przez to nurtuje mnie jedno...
Jazawsze potrafie sie interesowac wszystkim wokolo... przyszedl nowy goscio i puszczal nam , cos podobnego do Noisia , tyle ze troche innego i bardzo dynamicznego , pamietam jedynie ze to bylo dosc szybkie , przy tym tylko mogli tylko naprawde profesjonalni breakingowcy tanczyc. Znasz cos wlasnie w takim dosc mocnym stylu??
______________________________________________________ BRAVERY CALLS MY NAME
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).