jeżeli plik otwiera ci się w przeglądarce (przy pluginach w firefox tak się dzieje) dajesz w przeglądarce Plik -> zapisz stronę jako... i zapisujesz na dysk
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Hmmm... tez zawsze zmieniałam link, lecz teraz mam pewien problem. Zamieniam link, i zamiast okienka do zapisania, zmienia mi się adres na inny. i nici z takiego ściągania. Z specjalnych stron nie korzystałam, gdyż zawsze jak mi były potrzebne to ich znaleść nie mogłam. :p
Tak ale tam igdzie nie pisze plik....ale tobie chodzi ze to pisze w windowsie media..... czy na tej stronce z kąd sciagam...?
wydaje mi się, że bardzo wyraźnie napisałem, iż chodzi mi o przeglądarkę, konkretnie Firefox, jezeli masz wgrane pluginy od multimediów, to utwory odtwarzane są w oknie przeglądarki i wtedy postępujesz tak jak napisałem w poprzednim poście. Sam sprawdziłem i działa.
Denatis napisał/a:
Hmmm... tez zawsze zmieniałam link, lecz teraz mam pewien problem. Zamieniam link, i zamiast okienka do zapisania, zmienia mi się adres na inny. i nici z takiego ściągania. Z specjalnych stron nie korzystałam, gdyż zawsze jak mi były potrzebne to ich znaleść nie mogłam. :p
a co ci sie teraz pojawia ? bo jeżeli odtwarza ci przegladarka piosenke to zrób tak jak poleciłem 'loveakcent'
a jeżeli nadal wam nie wychodzi no to sobie dodajcie jeden z wymienionych wyżej adresów i pozostaje wam korzystać z ich pośrednictwa
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
a zastosowałaś się do wszystkich informacji podanych we wcześniejszych postach ? dopisałaś .mp3 podczas zapisywania ? widocznie twój plik zapisany jest bez rozszerzenia, wejdź w menu zmiany nazwy pliku i spróbuj dopisać na końcu .mp3
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).