Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Hej. Robie wszystko jak trzeba tzn z wrzuty na zrzute ale zamiast sie pobierac to odrazu sie wlacza. Co mam zrobic zeby sciagnac muze. Prosze o podpowiedz.
Nienie jest trudno. Ale to calkiem o cos innego chodzi. Morze zle napisalam, ale nie moge wogule sciagnac muzy z zadnej wyszukiwarki, nic. Tylko z chomika.
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Pomogła: 30 razy Wiek: 41 Dołączyła: 01 Maj 2008 Posty: 875 Miasto: z DNA
Wysłany:
2010-06-13, 17:14
argo, ładnie to tak niegrzecznie się zwracać do osoby, która stara ci się pomóc?
swoje (nie)wychowanie zatrzymaj dla siebie, tu panują zasady, by do każdego zwracać się z godnością i szacunkiem, a zawłaszcza do osoby, która ci pomaga.
Dobra, chłopaki i dziewczęta, akcja reanimacja. Bo już wariuję.
Zawsze ściągałam piosenki z wrzuty na ściągnik.net i za cholerę teraz się nie da. Tzn normalnie klikam "zapisz element docelowy jako", przez chwilę zaczyna ściągać a potem jakby się zacina. I przeważnie ściaga jakieś 334 KB. A co z resztą?
I tak jest z każdą stroną wyżej wymienianą: ściągnik.net, dwrzuta.pl, zrzuta.eu itp itd. Używam Mozilli, próbowałam zmienić coś w ustawieniach no ale za chiny ludowe. Może Firefox coś blokuje? Ja już nie wiem.
Nie ma to jak "tępość" ^^ Z góry dzięki za pomoc i sugestie
Pomogła: 30 razy Wiek: 41 Dołączyła: 01 Maj 2008 Posty: 875 Miasto: z DNA
Wysłany:
2010-07-01, 19:58
hmm... mnie ściąga cały plik niezależnie od serwisu.
aktualizowałaś może ostatnio FF?
wiem, że było mnóstwo problemów z wersją 3.6.4 ze względu na dodatkowy, osobny proces (aktualnie w wersji 3.6.6 już to poprawiono, ale proces dalej jest) plugin-container.exe - może ten proces jest zablokowany przez firewall ?
jeśli masz najnowszą wersję, to może pomoże przeczyszczenie ciasteczek i pamięci podręcznej.
miglu149 mm1
Imię: Piter Pomógł: 30 razy Wiek: 30 Dołączył/a: 21 Lip 2008 Posty: 2220
Wysłany:
2010-07-01, 20:18
Jak mi się w Operze pobieranie nagle staje w miejscu to klikam "Wznów". Może w mozilli jest podobny przycisk.
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).