Pomogła: 12 razy Wiek: 36 Dołączyła: 03 Maj 2006 Posty: 2978 Miasto: Wrocław
Wysłany:
2007-07-22, 18:00
Ja kiedyś miałam bloga korowa-dziefcina (czy jakoś tak ;P), albo z koleżanką miałyśmy bloga parooffeczki hahaha, ale miałyśmy polewkę z tej nazwy Ja już nie mówię jak te blogi wyglądały
stronę przeglądać bez arkusza stylów i z wyłączonymi obrazkami.
iksiks [Usunięty]
Wysłany:
2007-08-11, 20:16
Heh, jaki świat świat jest mały, a net jeszcze mniejszy.
Cashem czyli nie tak dawno bloom-edyta tak? Z tej bajeczki o Winx? Załamujecie mnie kobiety(i mężczyźni ;-). Myślałam że na tym forum są rozmowy na poziomie i ludzie na poziomie, a wy czepiłyście się bloga jakiejś małej dziewczynki. Ludzie, ona ma jakieś 11 lat! Nic dziwnego więc że jej blog jest taki dziecinny! Wy jesteście od niej starsi o 10 lat i dziecka się czepiacie? Nie zniżajcie się do poziomu tych dziewczynek w piaskownicy.
Zostawcie te biedne dzieci w spokoju i tak umieją pewnie więcej niż Wy w ich wieku. Same też miałyście takie słitaśne blogaski, więc bądźcie chodź odrobinę tolerancyjne. W necie jest miejsce dla wszystkich, czemu jeszcze zaśmiecacie to forum bezpłatnymi reklamami jakiegoś bloga? Ciągnąc ten temat tylko się ośmieszacie. Takie jest moje zdanie.
Zaproszone osoby: 3 Pomógł: 3 razy Wiek: 30 Dołączył/a: 15 Mar 2006 Posty: 399 Miasto: Dom
Wysłany:
2007-08-11, 20:35
@up, bardzo dobrze mówisz, w pewnym sensie sie z Tobą zgadzam. Jeżeli ktoś sam prowadził słitasa, a teraz śmieje sie z inny to znaczy, że chyba jest nie z pełna rozumu...
______________________________________________________ [you], nie czytaj moich postów, są bez sensu...
Cześć, miło Cię poznać nieznajoma i jeszcze bardziej sfrustrowana nowa forumowiczko...
Fajnie, że oceniasz forum i jego użytkowników na podstawie jednego wątku, który zresztą już prawie umarł śmiercią naturalną...
iksiks [Usunięty]
Wysłany:
2007-08-11, 21:06
Witam, Dopiero zaczęłam przeglądać forum i jakoś tak zaczęłam od tego wątku. Sfrustrowana? Wręcz przeciwnie, ja w przeciwieństwie do niektórych jestem pokojowo nastawiona do świata, a szczególnie do dzieci
Forum ok, może źle się wyraziłam, ale ludzie, którym brak tolerancji dla "innych" jednostek ludzkich moim zdaniem sa niedojrzali... ale to może przyjdzie z wiekiem
Widze jednak, że sa tutaj ludzie, którzy się ze mną zgadzają, to miłe
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).