Jestem po czesci zalosny, znow nie mam PSa, mialem instalowac Linuxa Slackware i oczyscilem znow kompa i dupa, nie chce mi sie sciagac, a prosic sie nie bede, bo i tak nie da, wredna dziolcha, taka to rodzina teraz jest.
I przyznam, ze znow instaluje tego animation shop, poleconego przez Cashee, fajne gowienko/programik.
______________________________________________________ BRAVERY CALLS MY NAME
Nie i nie mam zamiaru, nawet za 1zl nie kupie jesli bedzie.
Chyba ze jest darmowy, ale nie musi byc, bo i tak bede mial go w pelnej wersji i bez zbednych kosztow.
Nie i nie mam zamiaru, nawet za 1zl nie kupie jesli bedzie.
Chyba ze jest darmowy, ale nie musi byc, bo i tak bede mial go w pelnej wersji i bez zbednych kosztow.
Pomogła: 30 razy Wiek: 41 Dołączyła: 01 Maj 2008 Posty: 875 Miasto: z DNA
Wysłany:
2008-06-25, 13:15
m@tarci, Tobi - dziwni jesteście.
wolicie sobie zrypać programy niż przyoszczedzić i zakupić oryginał.
PS na komputronik.pl kosztuje poniżej 1000 zeta - jak uzbieram to sobie chętnie kupię - póki nie mam funduszy korzystam tylko i wyłącznie z programów typu Open Source np. GIMP.
nie dość, że za darmo, to i samo narzędzie niezłe i to w dodatku po polsku.
Jak jestes fanka OS to przesiadz sie na Linuxa, ale chyba nie powiesz ze taki GIMP wymiata, a PS przy nim to program dla noobkow.
A 1000zl jak juz mam, to nie jestem na tyle glupi, by zamawiac sobie PSa ktorego moge miec w najnowszej wersji za darmo i z licencja bez zadnych problemow.
Imię: Asia Pomogła: 39 razy Wiek: 36 Dołączyła: 21 Wrz 2007 Posty: 1500 Miasto: Warszawa
Wysłany:
2008-06-26, 12:37
m@tarci, do domowego użytku GIMP jak najbardziej wystarczy. a jak ktoś chce się grafiką zająć na poważnie, to aż wstyd korzystać z wersji PS kradzionej. ktoś włożył w to masę czasu i pracy i takie coś, jak ściąganie z sieci jest okazywaniem braku szacunku do tych ludzi i ich pracy.
______________________________________________________ teraz ja jestem sprite, a ty pragnienie
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).