Tez mi cos, teraz nawet uczniem nie jestem, moze za tydzien, dwa, cos zalatwie ze szkola, moze namowie ktoros z was, kiedys wam oddam, przynajmniej sprobuje.
______________________________________________________ BRAVERY CALLS MY NAME
Imię: Magda
Wysłany:
2008-07-21, 13:04
m@tarci napisał/a:
Bo juz go nie mam , na razie nie bede szukal po necie i nie chce nic instalowac , ale to do czasu , moze kiedys sprawie se oryginalnego , ale poki co , to az tak pieniadze nie sa mi zbedne , a byc w posiadaniu PS , to zaden dla mnie problem , ale narazie nie moge.
Na torrenty.org jest CS3 Z crackiem, dużo seedów, tylko się zarejestrowac musisz a to ponad 7 zeta kosztuje Mi się w 2 dni ściągnęło, chociaż nie wiem po co pobierałam toto...
Amira napisał/a:
No to wracając do TEMATU ...
PSa da się zastąpić programami darmowymi, o podobnych zaletach.
Np PhotoImpact
______________________________________________________ Teraz, gdy już nauczyliśmy się latać w powietrzu jak ptaki, pływać pod wodą jak ryby,
brakuje nam tylko jednego: nauczyć się żyć na ziemi jak ludzie.
— George Bernard Shaw
Imię: Magda
Wysłany:
2008-07-22, 11:03
Bardzo fajny, lecz mało znany program.
______________________________________________________ Teraz, gdy już nauczyliśmy się latać w powietrzu jak ptaki, pływać pod wodą jak ryby,
brakuje nam tylko jednego: nauczyć się żyć na ziemi jak ludzie.
— George Bernard Shaw
gold-design [Usunięty]
Wysłany:
2008-07-24, 13:48
dajcie spokój haha pewnie mu wirusy nawchodzily a tatus wymyslil ze to przez psa hah duzo jest takich dziwnych ludzi i nie pozwalaja pozniej dzieciom tego instalowac
Pomogła: 12 razy Wiek: 36 Dołączyła: 03 Maj 2006 Posty: 2978 Miasto: Wrocław
Wysłany:
2008-07-24, 13:51
gold-design, bez przesady, ja jestem w stanie zrozumieć, że komuś się nie chce instalować Photoshopa bo trochę cackania z tym jest. A tym bardziej jeśli komuś nie jest potrzebne coś aż tak bardzo zaawansowane jak właśnie produkt firmy Adobe.
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).