Krzysiek, no to jasne, tylko jak ktoś wcześniej nie zajmował sie PS, to z tym też może mieć kłopot. Ale siedzę już z tym z godzinkę i już zaczynam rozumieć...
______________________________________________________ ...czasem trzeba zamilknąć, żeby zostać wysłuchanym ...
Zaproszone osoby: 4
Imię: Krzysztof Pomógł: 17 razy Wiek: 33 Dołączył/a: 18 Maj 2008 Posty: 3466 Miasto: R-ków.
Wysłany:
2009-01-30, 18:52
Nula. napisał/a:
Krzysiek, no to jasne, tylko jak ktoś wcześniej nie zajmował sie PS, to z tym też może mieć kłopot. Ale siedzę już z tym z godzinkę i już zaczynam rozumieć...
ja miałem styczność i moje pierwsze prace były zawalone pędzlami grunt to uczyć się na błędach
miglu149, ja również. a teraz zaczęło mnie na prawdę interesować fotografowanie. Chociaż nie mam do tego cierpliwowości, to chociaz takie przeróbki mi zostały.
Krzysiek, błędów to tu będzie sporo .
______________________________________________________ ...czasem trzeba zamilknąć, żeby zostać wysłuchanym ...
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Htsz, z miłą chęcią. Tylko że ja tu bardziej o filmikach mówiłam =] Ale już wsystko opanowane .
Batana [Usunięty]
Wysłany:
2011-07-20, 13:42
A mi się podoba
Patrzcie, co zrobiłam z tego obrazka (to oryginał)
[img]http://data.whicdn.com/images/12182018/tumblr_lolmppmH8U1qhx7ljo1_500_large.jpg?1311109897[/img]
Parę filtrów, napis i efekt starości, + użycie gąbki w niektórych miejscach, a oto i efekt:
[img]http://i.[domena.wygasla]/7jBT.jpeg[/img]
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Ooo, dzięki PSa już od partu miesięcy nie instalowałam, bo bez licencji, z najprostszą obróbką radziłam sobie na Picasie, ale tam edytor online działa mi tylko jak coś udostępnię na g+, bez tego się zawiesza podczas ładowania. I oczywiście jest baaardzo ograniczony
Tu jest super Choć miałam chwilowy kłopot GDZIE się odznacza zaznaczenie Zabrakło mi zakładki.
Wg mnie za mało opcji, więc zostanę przy GIMP'ie .
to jest aplikacja webowa, do użytku na szybko, kiedy nie masz akurat możliwości instalacji programu na dysku a potrzebujesz wyedytować zdjęcie nie porównujmy tego do siebie, a przynajmniej jeszcze nie teraz
Dokładnie ta aplikacja webowa nie może mieć dokładnie takich samych możliwości i funkcji jak program płatny, gdyż nie miałoby to sensu Przeznaczenie ma czysto awaryjnego programu do szybkiej i prostej edycji zdjęcia online. Już parę razy musiałem korzystać z takiego awaryjnego programu więc warto zapoznać się z nim.
KasiaK Blogger.Klub
Wysłany:
2017-08-22, 16:38
Ja niedawno sciągnęłam ich apkę na komórkę i fakt, że ma mniej mpżliwości niż photoshop, ale i tak dużo bardziej lubię szybko coś na komórce poprawić niż odpalić komputer, zrzucić coś na komputer i odpalić photoshopa... bo to się zwykle odkłada na wieczne nigdy
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).