Pomogła: 1 raz Wiek: 33 Dołączyła: 08 Maj 2009 Posty: 245
Wysłany:
2009-06-18, 17:49
j. pol. 3
j. ang. 4
j. niem. 3
historia 4
wos 4
wok 5
matma 3
fizyka 5
chemia 4
biologia 4
geografia 4
przedsiębiorczość 4
ti 5
wf 5
po 6
religia 6
śr: 4,31
Ja przez całe gimnazjum miałam świadectwo z paskiem, przez całą szkołę podstawową, a teraz chyba musiałabym tylko nad książkami czas spędzać, a nie widzę w tym sensu. =)
______________________________________________________ Ale on zmartwychwstał i wiedział o tym, czuł to całym swym odnowionym jestestwem,
a ona – ona żyła przecież tylko jego życiem.
Imię: Sabina Pomogła: 1 raz Wiek: 33 Dołączyła: 03 Sie 2008 Posty: 517 Miasto: Z południa
Wysłany:
2009-06-18, 19:38
dla mnie pasek na świadectwie nie jest wyznacznikiem czegoś specjalnego, chociaz nie potepiam takich osób kto chce sie uczyc niech sie uczy a kto nie to nie
______________________________________________________ Nie ma podpisu. Uciekł
Co do WFu... Myśmy tylko w gimnazjum mieli jakieś śmieszne usprawiedliwienia typu Jestem niedysponowana.
my możemy zgłosić max jedno na miesiąc i szczerze mówiąc to się czasami przydaje ...
emm napisał/a:
dla mnie w gimnazjum pasek to norma, bo jest naprawdę łatwo, tylko niektórym po prostu nie chce się uczyć, lenistwo i tyle ;D
tak... lenistwo jak nie wiem co... dzisiaj na uroczystym zakończeniu roku szkolnego, były wręczane uczniom mającym świadectwo z paskiem dyplomy. przy prawie każdej klasie wychodziło conajmniej 10 osób, a u nas zaledwie dwie...
miglu149 mm1
Imię: Piter Pomógł: 30 razy Wiek: 30 Dołączył/a: 21 Lip 2008 Posty: 2220
Wysłany:
2009-06-18, 21:18
Hotaru, u nas co 3 osoba miała pasek (tak dyrektor twierdziła) i przez to rozdawanie świadectw trwało 2 godziny razem z innymi osiągnięciami... Wynudziłem się strasznie.
Pomogła: 12 razy Wiek: 36 Dołączyła: 03 Maj 2006 Posty: 2978 Miasto: Wrocław
Wysłany:
2009-06-19, 10:35
miglu149 napisał/a:
Hotaru, u nas co 3 osoba miała pasek (tak dyrektor twierdziła) i przez to rozdawanie świadectw trwało 2 godziny razem z innymi osiągnięciami... Wynudziłem się strasznie.
To w moim kujońskim liceum wycwanili się i rozdawali świadectwa z paskiem tylko tym osobm, które miały średnią 5.0 i wyżej .
miglu149 mm1
Imię: Piter Pomógł: 30 razy Wiek: 30 Dołączył/a: 21 Lip 2008 Posty: 2220
Wysłany:
2009-06-19, 10:57
Inez napisał/a:
To w moim kujońskim liceum wycwanili się i rozdawali świadectwa z paskiem tylko tym osobm, które miały średnią 5.0 i wyżej.
U mnie nie ma tak dobrze.
Na dodatek jakaś babka dała mi aparat fotograficzny, żebym zrobił zdjęcie "skromnej (tak naprawde grubej) blondyneczce w żółto-zielonej opasce". Babka poszła, a ja musiałem czekać i patrzeć na każdą osobę, który podchodziła do dyrektorki...
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).