Pomogła: 1 raz Wiek: 33 Dołączyła: 08 Maj 2009 Posty: 245
Wysłany:
2009-06-19, 11:41
Krzysiek napisał/a:
nez napisał/a
To w moim kujońskim liceum wycwanili się i rozdawali świadectwa z paskiem tylko tym osobm, które miały średnią 5.0 i wyżej .
u mnie rozdawali każdemu, ale akademie skrócili do maksimum
W moim kujońskim liceum było tylko 14 świadectw z paskiem. ; p
______________________________________________________ Ale on zmartwychwstał i wiedział o tym, czuł to całym swym odnowionym jestestwem,
a ona – ona żyła przecież tylko jego życiem.
Pomogła: 12 razy Wiek: 36 Dołączyła: 03 Maj 2006 Posty: 2978 Miasto: Wrocław
Wysłany:
2009-06-19, 12:08
Jak to dobrze, że ja to liceum już dawno skończyłam . A najlepsze jest to, że zakończenia roku szkolnego były osobno dla I, osobno dla II i wiadomo... osobno dla III klas . I sporo było tych świadectw z paskiem, ale moja klasa trzymała fason i przez całe 3 lata nie było ani jednego paska, haha!
Pomogła: 1 raz Wiek: 33 Dołączyła: 08 Maj 2009 Posty: 245
Wysłany:
2009-06-19, 20:18
Krzysiek napisał/a:
Lukem napisał/a
(poniedziałek, godz. 8 cała ekipa trzyma za mnie kciuki. Z góry dziękuję! )
ok, będziemy odmawiać za Ciebie modły
Jak wstanę w środku nocy, czyli o tej 8, to będę trzymać. ; DDDD
______________________________________________________ Ale on zmartwychwstał i wiedział o tym, czuł to całym swym odnowionym jestestwem,
a ona – ona żyła przecież tylko jego życiem.
Zaproszone osoby: 4
Imię: Krzysztof Pomógł: 17 razy Wiek: 33 Dołączył/a: 18 Maj 2008 Posty: 3466 Miasto: R-ków.
Wysłany:
2009-06-19, 20:50
Sabinsien56 napisał/a:
chwila tylko znajdę świadectwo xD a jednak okazało sie ze mam 3 z geografii, a miała być 4 a w sumie co tam jedna trója więcej nie zaszkodzi
może to był błąd?
Ewa Blogowicz.Friend
Imię: Ewa Pomogła: 1 raz Wiek: 30 Dołączyła: 26 Maj 2009 Posty: 448 Miasto: okolice Elbląga
Wysłany:
2009-06-19, 20:59
nam wych dzisiaj przy rozdawaniu świadectw powiedział:
jeśli macie wpisany niższy stopień, to przyjdźcie do mnie i poprawię, jak wyższy to pokażcie rodzicom i cieszcie się .
niestety moje wszystkie były poprawne.
______________________________________________________ Marzenia to niczym niezmącona rozkosz, a oczekiwanie aż się spełnią to prawdziwe życie.
● Portfolio ●
Zaproszone osoby: 4
Imię: Krzysztof Pomógł: 17 razy Wiek: 33 Dołączył/a: 18 Maj 2008 Posty: 3466 Miasto: R-ków.
Wysłany:
2009-06-19, 21:01
Cytat
nam wych dzisiaj przy rozdawaniu świadectw powiedział:
jeśli macie wpisany niższy stopień, to przyjdźcie do mnie i poprawię, jak wyższy to pokażcie rodzicom i cieszcie się .
niestety moje wszystkie były poprawne.
u mnie to samo, jak pech to pech, ale wydaje mi się, że raz miałem pomyłkę w gim. z db na bdb - tylko nie mam pojęcia z czego... Ale nie pisnąłem ani słówka
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).