Pomogła: 12 razy Wiek: 36 Dołączyła: 03 Maj 2006 Posty: 2978 Miasto: Wrocław
Wysłany:
2008-11-16, 13:24
rashell napisał/a:
matematyczny jest gorszy
Rashell, błagam Cię . Matematyczny na egzaminie gimnazjalnym to banał. Oni tam nawet piszą jakich wzorów trzeba użyć. Być może ja tak mówię bo teraz jestem na studiach, ale taki egzamin może zdać nawet największa noga z przedmiotów ścisłych i przyrodniczych .
Wysłany:
2008-11-17, 15:08
rashell napisał/a:
kto to widział, żeby z takiego banału dostać tróję.
70% to wcale nie jest tak mało . Niedługo przekonasz się o tym . Widocznie był banalny skoro osoba, która nie lubi matematyki i przedmiotów ścisłych napisała go na tyle procent.
nie napisałam, ze nie umiem matematyki innych pierdołek, napisałam że jest trudniejszy od egzaminu humanistycznego, więc skoro jest tak banalny, to nie wiem na jakim poziomie pan human jest.
Wysłany:
2008-11-17, 15:53
Najczęściej jak się umie to się to lubi, bo nie sprawia problemów. Według mnie ten egzamin jest banalny i każdy może go zdać na przynajmniej 50% co świadczy o jego banalności i tyle.
Wysłany:
2008-11-17, 22:44
Krzysiek, okej, wobec tego powiem, że prawie każdy. Chodzi ogólnie o to, że egzaminy gimnazjalne czy maturalne układane są w taki sposób, żeby każdy uczeń miał (ten gorszy i ten lepszy) szansę go zdać. W sumie ciężko mówić o tym, że egzamin gimnazjalny się "zdaje" bo każdy, kto do niego podchodzi zdaje... Jednak chodzi o to, że to minimum nawet najgorszy jest w stanie osiągnąć... A Twój kolega Krzysiek chyba był trochę leniwy. Z tego co pamiętam to na moim egzaminie gimnazjalnym to podawali nam nawet wzory, z których mamy korzystać... To było trochę śmieszne . Wiecie, że na maturze podstawowej z matematyki też podają wzory? Baaaa... Nawet dostajesz całą tablicę, także... Maturzyści z obowiązkową matematyką - nie bać się!
Wysłany:
2008-11-17, 22:56
rashell napisał/a:
u nas w klasie jedna osoba iala 5 jedna 7 a jedna 1 Oo
Z całym szacunkiem, ale to lekka przesada . Takich ludzi powinni wysyłać do szkoły specjalnej... Ja rozumiem, że ktoś mógł się tego dnia źle czuć, dostać sraczki, grypy żołądkowej podczas pisania egzaminu czy czegoś podobnego... Ale to są skrajne przypadki. Boże... Zadziwia mnie ten świat . Co rocznik to głupszy . Albo to poziom się podnosi, no nie wiem .
Zaproszone osoby: 4
Imię: Krzysztof Pomógł: 17 razy Wiek: 33 Dołączył/a: 18 Maj 2008 Posty: 3466 Miasto: R-ków.
Wysłany:
2008-11-18, 15:25
Zzielona napisał/a:
Wiecie, że na maturze podstawowej z matematyki też podają wzory? Baaaa... Nawet dostajesz całą tablicę, także... Maturzyści z obowiązkową matematyką - nie bać się!
Wiem, ale oczywiście Zzielona masz zadanie i wertuj te kilkanaście stron by znaleźć ten cholerny wzór. Lepiej pamiętać co nie co...
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).