ja zawsze umiałam grać w ping ponga i zawsze na obozach miałam złoto itd jooo
teraz tylko aerobik
miglu149 mm1
Imię: Piter Pomógł: 30 razy Wiek: 30 Dołączył/a: 21 Lip 2008 Posty: 2220
Wysłany:
2008-09-15, 14:26
W tenisa stołowego też wszystkich jadę xD Ale to dlatego, że trenowałem przez jakiś czas. Lubię też grać w piłkę i jeździć na rolkach (ale w sensie długie dystanse, a nie jedna rampa)...
Kiedys, naprawde dawno, podchodzilem dosyc powaznie do plywania, zdobywalem nawet medale, dyplomy etc., to byly czasy, teraz nawet pojemnosc pluc tak jakby sama sie jakos zmniejszyla, po 15 sekundach brak mi tchu i powietrza, kiedys spokojnie ponad minute i dluzej ciagnalem.
Dziwne, nawet nie pale, nic, a tak mam z tymi plucami, moze pora na pojscie na ogolny przeglad do jakiegos specjalisty?
Ogolnie jak juz gdzies pisalem, kazdy sport jest dla mnie znosny i w prawie kazdym dobrze mi idzie, moze nie idealnie, ale dobrze, potrafie utrzymac sie na srodku skali.
Chcialem tez kiedys wziac sie bardziej na powaznie ze tenis, ziemny oczywiscie, ale brak czasu i nie moge pozwolic sobie za bardzo na jakiekolwiek wydatki.
______________________________________________________ BRAVERY CALLS MY NAME
Zaproszone osoby: 4
Imię: Krzysztof Pomógł: 17 razy Wiek: 33 Dołączył/a: 18 Maj 2008 Posty: 3466 Miasto: R-ków.
Wysłany:
2008-11-22, 22:14
m@tarci napisał/a:
Wierze, zreszta tylko tego sie spodziewalem.
dziękuję, za wiarę w moje zdolności sportowe
od kilku miesięcy bawię się ekspanderem... to chyba też można jako tako zaliczyć pod jakaś aktywność sportowa
Kiedyś dużo jeździłam konno, byłam w klubie, ale moje jedyne osiągnięcie to to, że wylądowałam w szpitalu ze wstrząsem mózgu ;P Później przestałam bo sprzedali moją ukochaną klacz, drugi ukochany koń na którym uczyłam się jeździć umarł na raka no i wkrótce przestało mi to sprawiać przyjemność. Teraz od czasu do czasu wybiorę się do stajni, bo mam ją bardzo blisko ale jedynie w ramach rekreacji i jeśli jestem w odpowiednim nastroju Na powaznie trenuje natomiast taniec brzucha. Uwielbiam to bo jest to takie megakobiece i świetnie działa na ludzi. W ten sposób tez sie odstresowuję, wyrażam siebie w jakimś stopniu.
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).