zazwyczaj na mazury, na jezioro Jeziorak. półtora roku zrobiłam sobie papiery, więc teraz korzystam z każdej okazji. ostatnio już nawet na morzu chciałam, jak w Gdyni byliśmy, ale niestety, w listopadzie to już nie było gdzie łódki wypożyczyć
ostatnio to pływałam po Altantyku, jak w Irlandii byłam, ale to nie to, co u nas, bo tam ludzie nie muszą mieć pozwolenia żeby pływać, więc tragedia, bo nawet jak krzyczysz, że z prawej masz pierszeństwo, to oni nie rozumieją o czym do nich mówisz, nawet jak po angielsku ;/
czekam więc do wakacji.
______________________________________________________ |||||
Innerpartysystem - die tonight live forever
ale przepisy wodne to co innego niż drogowe.
wodne jest jedno na cały świat.
tylko nie wszyscy się ich uczą ;/
i to przeraża.
[ Dodano: 16-01-2009, 18:33 ]
a poza tym, jest jeszcze prawo mówiące o nawietrzności, i tego Angole też nie zrozumieją, a jest bardzo ważne. i nie ma już wtedy różnicy czy lewa czy prawa, tylko po prostu powinno się ustąpić pierszeństwa.... ;/
to jest straszne ;/
wystarczy że masz łodkę i możesz iść na wodę ;/ a w Polsce to musisz mieć egazmin, taki jak na prawo jazdy. bez przepisów, locji, ratownictwa i umiejętności pływania wpław nie ma szans zdać.
nawietrzna i prawy to najważniejsze prawa morskie ;/
straszne to naprawdę.
hmm. Mieszkam w małej miejscowości gdzie niczego takiego nie ma. Do liceum muszę dojeżdżać autobusami, a treningi kończą sie o takiej godzinie co bym musiała 2 godziny na autobus czekać Nawet na WueFie zagrać nie mogę, bo mój nauczyciel w ręcznej zakochany jest.
Dołączył/a: 17 Sty 2009 Posty: 74 Miasto: z planety Ziemia
Wysłany:
2009-01-19, 16:27
Ja to co prawda ostatnimi czasami bardziej dbałem o podstawowy mięsień u każdego faceta, czyli ten piwny, bo i pragnienie można ugasić i więcej witamin niż w mleku i nerki zdrowsze, ale trza zacząć o czymś innym myśleć, żeby nie było zbędnego przerostu. Brzuszek brzuszkiem, ale bez przesady
Może zacznę chodzić w kółko?
Co polecacie?
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).