NIe jadam tam juz od lat, ostatnio (jak byly ostatki) dalam sie namowic na odwiedzenie McDrive'a i... zjadlam najgorszego wegeburgera w zyciu (zjadlam, bo bylam gloda ).
Mała Czarna napisał/a:
W ogóle tam nie jadam. Jako wegetariance nie ma tam dla mnie dużego wyboru, podobnie jak w innych sieciach, jak KFC czy Burger King. Parę razy zjadłam tam sałatkę, dla towarzystwa, kiedy inni jedli Za to McDonald's ma dobrą kawę, trzeba przyznać
"Isc do McDonald'sa na salatke to jak isc do burdelu, zeby sie do kogos przytulic" znalazlam kiedys w internetach.
Ja do McDonald's wpadam tylko po kawę, bo dobrą mają. Ew. brownie, jak nie są za bardzo spieczone (obok mnie jest McDonald's gdzie zawsze mają gorsze ciastka, niż w innych z McCafe...).
Odnośnie jedzenia z fast foodów, wolę KFC. Lepiej wygląda i smakuje
Szczerze ? Mają tam dobre frytki,ale z drugiej strony ja już dawna tam nie jest. Fast food\y to nie moja bajka. Poza tym było dużo kontrowersji co do przyrządzania jedzenie , co mnie osobiście zniechęciło. Teraz odżywiam zdrowo. Lubie czasami zjeść coś niezdrowego,ale do Mc Donalds'a nie chodzę
Nigdy nie lubiłam chodzić do MD. Jedzenie pachnie chemicznie i tak samo smakuje. Owszem KFC jest lepsze, ale w jakim stopniu? w końcu to samo robi z organizmem. Jestem jednak za zdrową żywnością.
zetel nie stawiałabym md nad swoje życie. Teraz nawet robią strony na facebooku Spotted:McDonald, jak dla mnie świat schodzi na psy, by na spotkania umawiać się w MD.
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Jeżeli miałabym wybierać, to wolałabym już iść na tego kebaba. Jest na pewno mniej przetworzony niż różowa papka z której robi się kotlety do Maca. Do tego sałatka i bułka. Poprosiłabym jedynie bez sosu. Na szczęście nie zdarzyło mi się wracać z imprezy i zachodzić do tego typu lokali, wolałam zjeść już coś w domu:P
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).