Imię: Katarzyna Pomogła: 3 razy Wiek: 32 Dołączyła: 12 Lut 2009 Posty: 458 Miasto: Kraków
Wysłany:
2009-03-11, 20:20
hmmm... "Zmierzch", z tego co widzę po moich znajomych, zmusił do czytania największych analfabetów. książka robi furrorę, ale ja jej osobiście nie czytałam, chociaż z tego co widzę warto xD
______________________________________________________ sława przemija, ale internet pozostaje na zawsze
~Ferb
Wiek: 30 Dołączyła: 14 Mar 2009 Posty: 26 Miasto: Sao Salvador
Wysłany:
2009-03-15, 18:19
Książkę koniecznie trzeba przeczytać. Ja pochłonęłam ją w 2 dni. Nawet naukę olałam.
Szkoda tylko, że film jest tak prymitywny, że odpycha od całej tej historii. A jak to w dzisiejszych czasach bywa - ludziom (a przynajmniej młodzieży) nie chce się czytać.
Ta książka to całkowite przeciwieństwo tej szmiry, którą na jej podstawie nakręcili. Polecam z całą odpowiedzialnością:)
Ewa Blogowicz.Friend
Imię: Ewa Pomogła: 1 raz Wiek: 30 Dołączyła: 26 Maj 2009 Posty: 448 Miasto: okolice Elbląga
Wysłany:
2009-05-30, 19:13
Czytałam wszystkie 4 cześci - najczęściej wracam 2-giej - jak mam chwile załamania to miło jest poczytać o kimś, kto też ma
książka jest zdecydowanie lepsza od filmu.
______________________________________________________ Marzenia to niczym niezmącona rozkosz, a oczekiwanie aż się spełnią to prawdziwe życie.
● Portfolio ●
Imię: Sabina Pomogła: 1 raz Wiek: 33 Dołączyła: 03 Sie 2008 Posty: 517 Miasto: Z południa
Wysłany:
2009-05-30, 20:14
jak tak sie przyjrzeć to w każdej części jest podobny schemat (no może z wyjątkiem 2):
jest fajnie, są szczęśliwi, później jest problem który jest niby nierozwiązalny, ale później go rozwiązują i happy end znów są szczęśliwi
______________________________________________________ Nie ma podpisu. Uciekł
Pomogła: 1 raz Wiek: 31 Dołączyła: 31 Maj 2008 Posty: 156 Miasto: Zamość
Wysłany:
2009-05-31, 15:09
mi zostało tylko 100 stron do końca czwartej części 'przed świtem', ale chyba nie dokończę, bo jestem za bardzo wrażliwa i nie chcę żeby to wszystko, cała ta historia skończyła się z przeczytaniem ostatniej kartki ;c
Po przeczytaniu części drugiej {a było to jakiś czas temu} stwierdziłam, że na tym moja "znajomość" z ową serią się definitywnie kończy. Jakoś nie mogę się przekonać do całej koncepcji, choć czyta się łatwo.
______________________________________________________ you talk to God, you're religious. God talks to you, you're psychotic.
Pomogła: 12 razy Wiek: 36 Dołączyła: 03 Maj 2006 Posty: 2978 Miasto: Wrocław
Wysłany:
2009-06-19, 10:37
emm, no to pomyśl sobie co czuli fani Harry'ego Pottera...! Ja na przykład zaczęłam to czytać mając 13 lat a skończyłam dopiero kilka miesięcy temu! Zawsze się z niecierpliwością czekało na kolejne części, a tu nagle jeb... Koniec serii. Happy end i te sprawy. Człowiek się tyle lat naczekał aż w końcu skończy serię przygód młodego czarodzieja.
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).